Humor
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Po sieci jeszcze lepsze krążą. Ale nie chce mi się szukać. Np. z Iranu. I podobno wcale nie jest w takich krajach bardziej niebezpiecznie niż w "cywilizowanych". Bo każdy uważa na to co się dzieje na drodze. No i prędkości mniejsze. Podobno w jakimś mieście Holandii zlikwidowali znaki drogowe i spadła ilość wypadków. Tylko nie wiem czy był to efekt długotrwały...
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Pamiętam, ze jak byłem w Paryzu pare lat temu to tam wogóle nie było pasów na jezdniach w centum np. na Polach Elizejskich. I ludzie bezproblemu się poruszali
U nas to by tylko przekleństwa w takich sytuacjach leciały
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Chciałem wejśc, ale nie miałe czasuhafilip84 pisze:skoro o Paryzu mowa, to polecam wejscie na luk triumfalny i obejrzenie co sie dzieje na dole na okolo
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Też ładna. Choć z centrum bardziej podoba mi się dzielnica artystów........to tam gdzie są najlepsze kasztanyhafilip84 pisze:ja tam wole dzielnice lacinska... najcudowniejsze miejskie miejsce jakie znam...
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Petroniusz
- Petroniusz
Petroniusz pisze:Swoją drogą w Polsce pojawiła się plaga kierowców nie używających kierunkowskazów. I tylko biedni Ci, którzy nie wiedzą, gdzie kierowca jedzie. On wie, to po co mu kierunkowskaz.
-
Gacek
- Kontakt:
najlepsze kasztany są tylko na placu Pigalle. Zuzanna jada je tylko jesienią. Własnie przywozi ci nową partię.R-11 Kleszczowa pisze:Też ładna. Choć z centrum bardziej podoba mi się dzielnica artystów........to tam gdzie są najlepsze kasztanyhafilip84 pisze:ja tam wole dzielnice lacinska... najcudowniejsze miejskie miejsce jakie znam...![]()
![]()
![]()
Całuję Was w Wasze małe serduszka.