Posty i tematy
Moderator: Emyl
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Coś mi się dzieje z tematem "Szybkie pytanie" - jeżeli są w nim jakieś posty nieprzeczytane, to wejście w temat przenosi mnie zawsze do postu usera 29 Ikarusów - o ten post. Jeśli nie ma żadnego nieprzeczytanego postu, to wyświetla normalnie, pierwszy post na pierwszej stronie. Co jest nie tak?
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Miałem coś podobnego niedawno, przy czym przenosiło mnie na jakiś inny post. Funkcja Oznacz wszystkie fora jako przeczytane powinna pomóc.Paweł_K pisze:Coś mi się dzieje z tematem "Szybkie pytanie" - jeżeli są w nim jakieś posty nieprzeczytane, to wejście w temat przenosi mnie zawsze do postu usera 29 Ikarusów - o ten post. Jeśli nie ma żadnego nieprzeczytanego postu, to wyświetla normalnie, pierwszy post na pierwszej stronie. Co jest nie tak?
-
marco_wawa
-
marco_wawa
Znów występował ten problem. Tym razem odsyłało mnie do pierwszego posta tematu Solarisy 2011+2012. Moja ulubiona opcja podziałała. Co się dzieje?Ja pisze:Miałem coś podobnego niedawno, przy czym przenosiło mnie na jakiś inny post. Funkcja Oznacz wszystkie fora jako przeczytane powinna pomóc.Paweł_K pisze:Coś mi się dzieje z tematem "Szybkie pytanie" - jeżeli są w nim jakieś posty nieprzeczytane, to wejście w temat przenosi mnie zawsze do postu usera 29 Ikarusów - o ten post. Jeśli nie ma żadnego nieprzeczytanego postu, to wyświetla normalnie, pierwszy post na pierwszej stronie. Co jest nie tak?
Może dlatego, że posty zostały wydzielone z innego tematu i były uznawane za nowe?primoż pisze:Znów występował ten problem. Tym razem odsyłało mnie do pierwszego posta tematu Solarisy 2011+2012. Moja ulubiona opcja podziałała. Co się dzieje?Ja pisze:Miałem coś podobnego niedawno, przy czym przenosiło mnie na jakiś inny post. Funkcja Oznacz wszystkie fora jako przeczytane powinna pomóc.

A co w tym dziwnego? Jak się odnosi do całego tekstu, to jest to normalne, że cytuje cały tekst. Ja też lubię cytować kogoś nade mną, żeby nie doszło do nieporozumień, a co już mi się zdarzyło, bo inny użytkownik wysłał posta o tej samej godzinie.Pawel_ pisze:Hmm. Czy tylko moją osobę troszkę denerwuje/irytuje - sam nie wiem - fakt, iż użytkownik, który odpowiada innemu użytkownikowi, który napisał post tuż nad nim, cytuje to? Nie chodzi mi o jakiś fragment postu, bo to zrozumiałe, ale o cały, calutki, cytowany post.
Mnie to nie irytuje, ba, sam tak robię, wtedy mam pewność że wiadomość jest kierowana do konkretnego użytkownika, dzięki czemu można uniknąć nieporozumienia, o czym wspomniał @primoż.Pawel_ pisze:Hmm. Czy tylko moją osobę troszkę denerwuje/irytuje - sam nie wiem - fakt, iż użytkownik, który odpowiada innemu użytkownikowi, który napisał post tuż nad nim, cytuje to?