Myślimy intensywnie nad zmianą w tym obszarze i redukcją jednego z forów.JacekM pisze:Mam nadzieję, że mi się nie dostanie: czy tylko mi podział na Kącik hobbysty, Na poważnie i Wszystko i nic wydaje się niezbyt klarowny?Czasem niezbyt wiem w którym dziale szukać/założyć nowy wątek...
Inne
Moderator: Emyl
- MeWa
- Cukiereczek
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Coś się totalnie spieprzyło w forumowym silniku. Od kilku dni jest tak -- po wysłaniu posta albo on się pojawia a za hwilę znika całkiem albo pojawia się i nie znika -- w fyfnastu kopiach. Dodatkowo dziś forum obwieściło mi, że mam doń zablokowany dostęp (w innych działach). Zróbcie z tym porządek, pls.
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Potrafisz podać link do posta, który znikł?fik pisze:Link do posta proszę.Cypis pisze:Od kilku dni jest tak -- po wysłaniu posta albo on się pojawia a za hwilę znika całkiem albo pojawia się i nie znika -- w fyfnastu kopiach.
[ Dodano: |19 Sty 2013|, 2013 01:08 ]
A także: "Administrator zablokował Tobie możliwość pisania w tym forum". Hm?
Zapraszam na pokład!
Przy wejściu na Szybkie Pytanie wyskoczyła informacja: Could not obtain common word list
DEBUG MODE
SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query
SELECT m.word_id FROM (phpbb_search_wordmatch m, phpbb_search_wordlist w) WHERE w.word_text IN ('5', 'czwartek', 'litr', 'modlińskiej', 'napędowy', 'olej', 'pod', 'podjechać', 'ropy', 'stacje', 'stacji', 'supermarketami', 'tam', 'zeszły', 'zł.') AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 319003
Line : 323
File : functions_search.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
DEBUG MODE
SELECT m.word_id FROM (phpbb_search_wordmatch m, phpbb_search_wordlist w) WHERE w.word_text IN ('5', 'czwartek', 'litr', 'modlińskiej', 'napędowy', 'olej', 'pod', 'podjechać', 'ropy', 'stacje', 'stacji', 'supermarketami', 'tam', 'zeszły', 'zł.') AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 319003
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Wchodzę w jakiś dział lub piszę posta coraz częściej wyskakuje mi:
Jak za drugim razem wchodzę to bez problemu.Could not obtain common word list
DEBUG MODE
SELECT m.word_id FROM (phpbb_search_wordmatch m, phpbb_search_wordlist w) WHERE w.word_text IN ('15', '509', '516', '7-xx', '7-xx.', 'ale', 'bredzisz', 'było', 'całego', 'centrum', 'chcesz', 'chodzi', 'chwilę', 'co', 'częściej', 'dalej', 'dlatego', 'do', 'dodawać', 'dogodną', 'dojechać', 'dyrekcji', 'fso', 'gdzie', 'jak', 'jechać', 'jest', 'jeździ', 'już', 'kierunkach', 'kierunku', 'korzystać', 'koszty', 'kto', 'które', 'kursy', 'lepsze.', 'lub', 'ma', 'miejsce', 'minut', 'może', 'mówione', 'najlbliższe', 'narzeka', 'nie', 'niewielkie.', 'niż', 'obecną', 'obu', 'odstać', 'ogóle', 'pasażera', 'pieniędzy', 'podjazdy', 'podwozu', 'poranne', 'potem', 'praktycznie', 'przecież', 'przesiadkę', 'przesiąść', 'przy', 'pętlę', 'razie', 'razy', 'realizowane', 'ruszy', 'setki', 'się', 'stronę', 'tam', 'tarchomin', 'tarchomina', 'tego', 'tego.', 'tramwaje.', 'tramwaju', 'trzeba', 'ty', 'w', 'wsiadać', 'wszystkiego', 'zamknięte', 'zanim', 'zatrzymać.', 'zawraca', 'zawrócenia', 'zbędne.', 'ztm', 'żeby', 'żerania', 'żerań', 'żądanie') AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 319005
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mi też. W dodatku niesie to z sobą efekt, że totalnie źle pokazują się najnowsze posty na stronie głównej. Coś się chrzani...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow