Czy to od stycznia, czy od grudnia?Flash8222 pisze:W DP już nie zobaczysz U15, wyłącznie wozy mega czyli U18. W DS dalej może się pojawić U15.
Zmiany obsługowe - styczeń 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
michał1984
Zastanawiał się ktoś skąd się wzięły przegubowe MAN-y wożące muchy na 133??
Tu jest odpowiedź:
http://www.tinyurl.pl/?XZ7FDELf
Skąd je zabrano na polityczny rozkaz?
Tu jest odpowiedź:
http://www.tinyurl.pl/?XZ7FDELf
Skąd je zabrano na polityczny rozkaz?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Więc wożenie metrów sześciennych powietrza, gdy do 186 nie daje się wejść przy Zachodnim, bo się solówki ikarusy pojawiają jest zwykłym debilizmem. Linia 133 powinna być obsługiwana przez Solarisy Alpino, a nie przegubowce.BJ pisze:W praktyce niewiele to zmienia, ale jak parę razy miałem okazję jechać 133 w DP w międzyszczycie bądź w szczycie B, to frekwencja w tych małych MANach nie powalała...
solówki na 186 to wtyczki więc są planowo, wygląda to tak, że 3 minuty przed za solówką i 3 minuty po solówce jadą przegubowce.MisiekK pisze:Więc wożenie metrów sześciennych powietrza, gdy do 186 nie daje się wejść przy Zachodnim, bo się solówki ikarusy pojawiają jest zwykłym debilizmem. Linia 133 powinna być obsługiwana przez Solarisy Alpino, a nie przegubowce.BJ pisze:W praktyce niewiele to zmienia, ale jak parę razy miałem okazję jechać 133 w DP w międzyszczycie bądź w szczycie B, to frekwencja w tych małych MANach nie powalała...
Z numerem stałej brygady.... Jakieś zmiany w oznaczeniu brygad weszły?marko80 pisze:solówki na 186 to wtyczki więc są planowo, wygląda to tak, że 3 minuty przed za solówką i 3 minuty po solówce jadą przegubowce.
No to pewnie jakieś dziwadło, ale na 100% nie był to wóz planowy. Tylko zwracam uwagę na to, że czasem z dalszej odległośći D przez numerem brygady wygląda jak 0, sam już sie pare razy na to złapałem wydawalo mi się że przed numerem jest 0 a było D.MisiekK pisze:Z numerem stałej brygady.... Jakieś zmiany w oznaczeniu brygad weszły?marko80 pisze:solówki na 186 to wtyczki więc są planowo, wygląda to tak, że 3 minuty przed za solówką i 3 minuty po solówce jadą przegubowce.