'Stare' masz znajome.Tahamata pisze:Moja znajoma z Redutowej za wyjeżdżone 85h dostała dokładnie 1630zł.
Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
Heh, ktos niedawno pokazywal stawki z MZA i Mobilisu i faktycznie takiej roznicy nie bylo. Swoja droga kierowca z Mobilisu narzekal na kursy 712, bo nie ma odpoczynku na petlach i trzeba zap*** po dziurach....
Slyszalem tez, ze w Mobilisie sa kierowcy, ktorzy nie potrafia wyjechac z placu, a nawet ktos widzial drivera odlewajacego sie pod autobus po skonczeniu pracy... Przykry widok podejscia do pracy...
W MZA takie rzeczy sie chyba nie zdarzaja?
Slyszalem tez, ze w Mobilisie sa kierowcy, ktorzy nie potrafia wyjechac z placu, a nawet ktos widzial drivera odlewajacego sie pod autobus po skonczeniu pracy... Przykry widok podejscia do pracy...
Dotykasz tematów tabu, poza tym - nie można powiedzieć, że gdzieś coś się w ogóle nie zdarzadev pisze:Slyszalem tez, ze w Mobilisie sa kierowcy, ktorzy nie potrafia wyjechac z placu, a nawet ktos widzial drivera odlewajacego sie pod autobus po skonczeniu pracy... Przykry widok podejscia do pracy...
noidea
Pozwolę sobie zareklamować mój beznadziejny filmik z komórki, który nagrałem jadąc dziś jednym z Libero.
http://www.youtube.com/watch?v=ni0ZvWhWep4
Rzecz się działa na linii 163, w wozie A182. Lista usterek technicznych i estetycznych tego wozu wydaje się nie mieć końca, spróbujcie dostrzec je sami na tym filmiku
Podpowiem, że ja znalazłem ich około dziesięciu 
Rzecz się działa na linii 163, w wozie A182. Lista usterek technicznych i estetycznych tego wozu wydaje się nie mieć końca, spróbujcie dostrzec je sami na tym filmiku
noidea
Co z tym wozem nie tak ? W A 182 jest wszystko OK.Raczej z tym "filmikiem" jest coś nie halo-nudny, monotonny, wąski kadr, bardzo jednostajny.Do Cannes się z tym arcydziełem nie wybieraj raczej...
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
A teraz się obudź.mobil one pisze:Co z tym wozem nie tak ? W A 182 jest wszystko OK.
Dziękuję, Ameryki tym nie odkryłeś. To nie miał być porywający film akcji, choć z tym że ma w sobie coś z horroru, mógłbym się zgodzićmobil one pisze:Raczej z tym "filmikiem" jest coś nie halo-nudny, monotonny, wąski kadr, bardzo jednostajny.Do Cannes się z tym arcydziełem nie wybieraj raczej...
noidea
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Hmm... Młotka chyba nie ma do wybijania szyb, jakaś klapa się z tyłu urywa (w Libero to normalne), klamka w oknie jest uszkodzona, głośnik jest wyrwany, wóz nie gada i jest pomazany przez pasażerów. Dziesięć mi nie chce wyjść, chyba że coś przeoczyłem. Dziwi mnie, że kierowca tej klapy nie zgłosił i nie zmusił Ursusa do wysłania mechaników. Zapewniam: da się.Adam G. pisze:Pozwolę sobie zareklamować mój beznadziejny filmik z komórki, który nagrałem jadąc dziś jednym z Libero.
Rzecz się działa na linii 163, w wozie A182. Lista usterek technicznych i estetycznych tego wozu wydaje się nie mieć końca, spróbujcie dostrzec je sami na tym filmikuPodpowiem, że ja znalazłem ich około dziesięciu
Pomazana szyba, siedzenia, urywają się dwie klapy, nie ma młotków, klamka w oknie jest uszkodzona, głośnik jest wyrwany, wóz nie gada, powyrywane są przyciski NŻ - sterczą kable. Być może więcej na filmie nie widać, ale dodam też: prawy tylny amortyzator, próbujący wybić dziurę w podłodze; blokada przystankowa odpuszczająca na sekundę po zamknięciu drugich drzwi, a następnie łapiąca na sekundę ponownie - ruszanie z przystanku to prawdziwa masakra; brak niektórych szyb wewnętrznych (oddzielających siedzenia od drzwi)Szeregowy_Równoległy pisze:Hmm... Młotka chyba nie ma do wybijania szyb, jakaś klapa się z tyłu urywa (w Libero to normalne), klamka w oknie jest uszkodzona, głośnik jest wyrwany, wóz nie gada i jest pomazany przez pasażerów. Dziesięć mi nie chce wyjść, chyba że coś przeoczyłem. Dziwi mnie, że kierowca tej klapy nie zgłosił i nie zmusił Ursusa do wysłania mechaników. Zapewniam: da się.
noidea