Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Najwyższa pora była żeby zabrać się za remont Chrobrego. Makabrycznie sie tam ostatnio jeździło
Notabene ciekawe którędy będą objazdy przy okazji asfaltowania poprowadzone
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
No dzisiaj się ładnie korkowało. Przejazd od Popularnej do Kleszczowej zajmował ok. 10 minut, ale to przede wszystkim z powodu dwóch koparek krążących bez przerwy w jedną i drugą stronę (zawracanie na środku ulicyrudy pisze:Od co najmniej kilku dni sporo korki tworzą się na Chrobrego w kierunku Kleszczowej, a to z powodu remontu na Chrobrego i zwężenia ulicy.
Z powodu ostatnich objazdów na Bemowie korkuje się Powstańców Śląskich w kierunku Ciepłowni przed krzyżówką z Radiową. Dzisiaj doświadczyliśmy tego z Kleszczem - od strony Bielan jechaliśmy 112, przed nami 184. 184 pojechało prosto, 112 ruszyło na rundę honorową po osiedlu zaliczając całą Wrocławską. Mimo tego na przystanek Dywizjonu 303 dotarliśmy na kilka minut przed owym 184.
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
106, 129 i 189 pojadą pewnie przez Popularną i Krańcową, 178 i 191 Alejami J. i Kleszczową.R-11 Kleszczowa pisze:Najwyższa pora była żeby zabrać się za remont Chrobrego. Makabrycznie sie tam ostatnio jeździłoNotabene ciekawe którędy będą objazdy przy okazji asfaltowania poprowadzone
![]()
Przypuszczam bowiem, że Chrobrego będą robili w weekend, więc nie będzie problemu z 405.
Pozdrawiam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Też obstawiam taki wariant - szkoda, że nie uruchomią Wilczyckiejrudy pisze:106, 129 i 189 pojadą pewnie przez Popularną i Krańcową, 178 i 191 Alejami J. i Kleszczową.R-11 Kleszczowa pisze:Najwyższa pora była żeby zabrać się za remont Chrobrego. Makabrycznie sie tam ostatnio jeździłoNotabene ciekawe którędy będą objazdy przy okazji asfaltowania poprowadzone
![]()
Przypuszczam bowiem, że Chrobrego będą robili w weekend, więc nie będzie problemu z 405.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Bastian
- Sułtan Maroka
Do HGW idź, i powiedz, że skandal, że po Warszawie już nawet w sobotę nie da się jeździć...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
I właśnie dlatego zależy mi na całotygodniowym 301. W ten sposób ludzie jadący nawet z okolic GM mogliby podjechać różnymi autobusami do Sasanek tam przesiaść się w takie całotygodniowe 301 a następnie na Hynka w 106. I w ten sposób nikt by nie ubolewał nad jedną z najbardziej korkogennych linii jaką jest 189 
Dziś 106 świetnie pracowała w związku z brakiem autobusów na 189.
Dziś 106 świetnie pracowała w związku z brakiem autobusów na 189.
- R-9 Chełmska