Na Pl. Wilsona też różnie bywa...solaris8315 pisze:No wlaśnie, manewrowanie po placu, a po zapchanej Modlińskiej to co innego...
Autobusy testowane w Warszawie
- R-9 Chełmska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Wóz jest bardzo ładny - nie powiem. Notabene ciekawe czy ZTM będzie skory do nałożenia kary za brak podświetlenia bocznej informacji pasażerskiej
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Może być ciekawie ze zmieszczeniem się, szczególnie jak będzie stało 511, czy 508Wolfchen pisze:Na Pl. Wilsona też różnie bywa...
KoniecznieR-11 Kleszczowa pisze:Notabene ciekawe czy ZTM będzie skory do nałożenia kary za brak podświetlenia bocznej informacji pasażerskiej
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
a może ktos podac mniej wiecej godziny odjazdu z placu Wilsona nowego wozu?
Bartosz Adamski
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
Jak zwykle problemem jest przejrzenie kilku postów wstecz 
EDIT: Zawsze można zadzwonić na 9484 i sie spytać. Swego czasu można było tak namierzać gąsienicę, o ile się nie popsuła akurat
EDIT: Zawsze można zadzwonić na 9484 i sie spytać. Swego czasu można było tak namierzać gąsienicę, o ile się nie popsuła akurat
Poruszam się:
Zwykle - 105, 154, 523, 507
Czasem - każdym rzadkim busem i tramem który napotkam
Poza W-wa: Chrysler LeBaron Convertible '88
Zwykle - 105, 154, 523, 507
Czasem - każdym rzadkim busem i tramem który napotkam
Poza W-wa: Chrysler LeBaron Convertible '88
- R-9 Chełmska
Na to, co ma w grafiku właścicielsolaris8315 pisze:Bo nikt nie wie, jaki humor będzie miał dyspozytor i na jaką brygadę wypuści.bart235 pisze:a może ktos podac mniej wiecej godziny odjazdu z placu Wilsona nowego wozu?
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
-
Dęboszczak
Po pierwsze primo: Mercedes ma dwóch właścicieli - obaj z Gdańskich MANów i tylko oni będą tym jeździć, będą składać raporty i od ich zdania będzie zależeć przyszłość Mercedesa
Po drugie primo: Mercedes będzie jeździł przez 9 dni tylko i wyłącznie na linii E-4 (obiło mi się o uszy, że tylko na dodatkach, ale pewien nie jestem)
Po trzecie primo: sterowniki wyświetlaczy miały być wgrane dziś po południu, gdyż wtedy mieli przyjechać serwisanci (nie wiem czy przyjechali)
Po czwarte primo: jak komuś przyjdzie do głowy żeby coś w nim zepsuć to dostanie w łeb pałą od ochroniarzy, którzy będą siedzieli z tyłu pojazdu (dwóch ochroniarzy ze Stalowej)
Po piąte primo ultimo: Mercedes ma deską rozdzielczą taką ja inne Many (33xx, 39xx)
Po drugie primo: Mercedes będzie jeździł przez 9 dni tylko i wyłącznie na linii E-4 (obiło mi się o uszy, że tylko na dodatkach, ale pewien nie jestem)
Po trzecie primo: sterowniki wyświetlaczy miały być wgrane dziś po południu, gdyż wtedy mieli przyjechać serwisanci (nie wiem czy przyjechali)
Po czwarte primo: jak komuś przyjdzie do głowy żeby coś w nim zepsuć to dostanie w łeb pałą od ochroniarzy, którzy będą siedzieli z tyłu pojazdu (dwóch ochroniarzy ze Stalowej)
Po piąte primo ultimo: Mercedes ma deską rozdzielczą taką ja inne Many (33xx, 39xx)