Podejrzewam, że to nocne BWL-ki, a one rządzą się swoimi prawami. Zakazu generalnie przestrzega się w dzień, w godzinach intensywniejszego ruchu pasażerskiego.m72 pisze:pawcio pisze:Na TTA nie może być planowo ikarusów.
To dlaczego sam ZTM ustala rozkład jazdy z brygadami wysokopodłogowymi?
Zmiany obsługowe - kwiecień 2010
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Niemniej jednak, można było tą jedną nocną BWLkę zrobić niskopodłogowąBastian pisze:Podejrzewam, że to nocne BWL-ki, a one rządzą się swoimi prawami. Zakazu generalnie przestrzega się w dzień, w godzinach intensywniejszego ruchu pasażerskiego.m72 pisze:To dlaczego sam ZTM ustala rozkład jazdy z brygadami wysokopodłogowymi?
noidea
Cały czas liczy, że to jest kiepski żart. Jeśli nie, to uważam, że to bardzo chybiony pomysł. O ile w pierwszych kursach, taki mikrusek może być, o tyle w tych poźniejszych będzie zdecydowanie za ciasno. Nie chce już mowić o weekendzie, gdzie do takiej Soliny, nie zmieszczą się wszyscy.przegubowiec pisze: N46 – jedna brygada na Alpino i trzy na Soliny (Redutowa zachowuje 1 brygadę);
Oraz liczne zmiany w obsłudze i konfiguracji BWLek.
To nie jest żart, tylko pomyłkaMolo pisze:Cały czas liczy, że to jest kiepski żart. Jeśli nie, to uważam, że to bardzo chybiony pomysł. O ile w pierwszych kursach, taki mikrusek może być, o tyle w tych poźniejszych będzie zdecydowanie za ciasno. Nie chce już mowić o weekendzie, gdzie do takiej Soliny, nie zmieszczą się wszyscy.przegubowiec pisze: N46 – jedna brygada na Alpino i trzy na Soliny (Redutowa zachowuje 1 brygadę);
Oraz liczne zmiany w obsłudze i konfiguracji BWLek.
noidea
409 bedzie wydłuzone wg informacji ZTM do CH Arkadia. 510 tylko na solówki z tego co wiem całość a nie tylko wybrane brygady. Ciekawostka jest to ze 512 bedzie prawie w całosci niskopodłogowe, czyzby kleszczoplanów wiecej było na tej linii od 7 kwietnia, bo stalowa cudownie niskich łamanców nagle nie rozmnoży. 527 całe niskopodłogowe juz sa rozkłady na ztm.marekb pisze:Co z 409? Zostaje na dotychczasowej trasie?
Mam nadzieję, że mówiąc że Solin nie będzie masz na mysli, że będą Su12 a nie LiberoAdam G. pisze:To nie jest żart, tylko pomyłkaMolo pisze: Cały czas liczy, że to jest kiepski żart. Jeśli nie, to uważam, że to bardzo chybiony pomysł. O ile w pierwszych kursach, taki mikrusek może być, o tyle w tych poźniejszych będzie zdecydowanie za ciasno. Nie chce już mowić o weekendzie, gdzie do takiej Soliny, nie zmieszczą się wszyscy.Solin na N46 nie będzie.
-
Dęboszczak
Jak dla mnie Żenada z tymi krótkimi 510marko80 pisze:w sensie ze jedna brygada bedzie przegubowa? To tak na oslode jak rozumiem. Hehe. Natomiast reszta ludzi bedzie sie tłoczyła w 12 metrowcach gnioto - solarisach.
Może by tak się pokusić tak jak w przypadku 500 o skrócenie 510 do Babki (Nowodwory - Rondo Radosława)
[ Dodano: |2 Kwi 2010|, 2010 22:46 ]
A tak BTW: bardzo mi się podoba rozkład 18 na czas wyłączenia toru na Żeraniu, a dokładnie częstotliwość kursowania
IMO to można w przyszłości rozważyć wyrzucenie jednej z linii tramwajowych na stałe z Żerania (16 lub 18) w zamian za jedną porządną z dobrą częstotliwością jak np. 17
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
proponowałem takie rozwiązanie.zeus pisze:Jak dla mnie Żenada z tymi krótkimi 510marko80 pisze:w sensie ze jedna brygada bedzie przegubowa? To tak na oslode jak rozumiem. Hehe. Natomiast reszta ludzi bedzie sie tłoczyła w 12 metrowcach gnioto - solarisach.Jeszcze beznadziejny rozkład jestem w stanie zrozumieć (wiadomo brygady itp.) ale już solówki to znaczna przesada
![]()
Może by tak się pokusić tak jak w przypadku 500 o skrócenie 510 do Babki (Nowodwory - Rondo Radosława)