Zmiany obsługowe - styczeń 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Umiem odróżnić literę od cyfry. Tu była zwykła jednocyfrowa brygada.marko80 pisze:Tylko zwracam uwagę na to, że czasem z dalszej odległośći D przez numerem brygady wygląda jak 0, sam już sie pare razy na to złapałem wydawalo mi się że przed numerem jest 0 a było D.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na rozkładach 24 pojawiły się już niskacze.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tam i do przegubowców często się nie da wejść.MisiekK pisze:Więc wożenie metrów sześciennych powietrza, gdy do 186 nie daje się wejść przy Zachodnim, bo się solówki ikarusy pojawiają jest zwykłym debilizmem.
No, ale to są skutki świetnej zmiany pt. "superczęste 186 zamiast względnie częstego 186 i 404".
Regularność 186 nie poprawiła się w ogóle, a ludzi nie ubywa i mamy taką sytuację.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Liczba kursów w porannym szczycie się nie zmieniła, tylko część została przesunięta z po 7 na przed 7.BJ pisze:No, ale to są skutki świetnej zmiany pt. "superczęste 186 zamiast względnie częstego 186 i 404".
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
to brzmi zupełnie jak S-F. W przypadku tak dużej ilości przegubów jakimi dysponuje stalowa praktycznie nieprawdopodobnym jest aby na całkę wysłała gniota czy IK260 ( rozumiem jeszcze dodatek ). Musiałbyć to jakiś poważny problem z autobusami na R-13 tego dnia.MisiekK pisze:Umiem odróżnić literę od cyfry. Tu była zwykła jednocyfrowa brygada.marko80 pisze:Tylko zwracam uwagę na to, że czasem z dalszej odległośći D przez numerem brygady wygląda jak 0, sam już sie pare razy na to złapałem wydawalo mi się że przed numerem jest 0 a było D.
-
NR
- (tygrys)
bardziej bym się spodziewał solówki z R-1marko80 pisze:to brzmi zupełnie jak S-F. W przypadku tak dużej ilości przegubów jakimi dysponuje stalowa praktycznie nieprawdopodobnym jest aby na całkę wysłała gniota czy IK260 ( rozumiem jeszcze dodatek ). Musiałbyć to jakiś poważny problem z autobusami na R-13 tego dnia.MisiekK pisze: Umiem odróżnić literę od cyfry. Tu była zwykła jednocyfrowa brygada.
To sa przede wszystkim skutki tego, ze 186 nie podjezdza pod Zachodni.BJ pisze:No, ale to są skutki świetnej zmiany pt. "superczęste 186 zamiast względnie częstego 186 i 404".MisiekK pisze:Więc wożenie metrów sześciennych powietrza, gdy do 186 nie daje się wejść przy Zachodnim, bo się solówki ikarusy pojawiają jest zwykłym debilizmem.
-
Stary Pingwin
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
że się tak wyrażę - częstotliwość tej linii nie jest niewzmacnialna...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.