+ jeszcze Szczęsny karnego obroniłJacekM pisze:A w Anglii - Liverpool grał, Ars... Robin van Persie strzelał.
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Sam karny to mały pikuś, ale to, jak obronił dobitkę to już duża klasanetkuu pisze:+ jeszcze Szczęsny karnego obroniłJacekM pisze:A w Anglii - Liverpool grał, Ars... Robin van Persie strzelał.
- R-9 Chełmska
-
michał1984
Dzisiaj Legia grała tak zeby wygrać najmniejszym nakładem sił.No coż Argentinos nic nie pokazał ciekawe czy było wartoSzeregowy_Równoległy pisze:To, że Legia grała słabo, bardzo słabo, to drobiazg, którym nie trzeba się przejmować?
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Ha w końcu moja wiara w Wisełkę się opłaciła 
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Gdyby Sagan trafił do bramki a nie w poprzeczkę, to byłoby bardzo źle. Smród remisu z prawdopodobną nutką goryczy porażki rozciągałby się nad Warszawą. A Blanco musi chwilę dostać. Takich, co błyszczeli w debiutach a potem grali piach też trochę w Legii (i nie tylko) było.michał1984 pisze:Dzisiaj Legia grała tak zeby wygrać najmniejszym nakładem sił.No coż Argentinos nic nie pokazał ciekawe czy było warto
Znowu karnego z dupy dostaliście. Wisła ma jakiś pakiet u sędziów? Coś na zasadzie "5 karny gratis"? Tyle, że w tym meczu przynajmniej nie wypaczyło to wyniku.M_Szymkowiak pisze:Ha w końcu moja wiara w Wisełkę się opłaciła
Do widzenia, AVB! Trochę mi go szkoda, ale wyniki mówią same za siebie. Mam jedynie nadzieję, że nie skończy się na wymianie szkoleniowca (Rafa Benitez - no way!), a ewentualne piąte miejsce w tabeli skłoni Romana do pozbycia się kilku graczy pokroju Maloudy czy Obi Mikela i zainwestowania w utalentowaną młodzież. A tak w ogóle to chciałbym Brendana Rodgersa i jego 'swanselońskiego' stylu gry 

- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Sagan celował w bramkę ale Kuciak ładnie sparowałSzeregowy_Równoległy pisze:Gdyby Sagan trafił do bramki a nie w poprzeczkę, to byłoby bardzo źle.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
-
michał1984
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Nie wiem bo nie doczekałem 2 bramki, miałem inne sprawy.Szeregowy_Równoległy pisze:Znowu karnego z dupy dostaliście. Wisła ma jakiś pakiet u sędziów? Coś na zasadzie "5 karny gratis"? Tyle, że w tym meczu przynajmniej nie wypaczyło to wyniku.
Ale za to widziałem świetną obronę karnego przez Szczęsnego
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony