A jak to wychodzi cenowo? Korci mnie jutro bardzo, bardzo, bardzo wcześnie rano na ZRP "Żoliborz" śmignąć w luksusie i na pełnej bogatości, bo N44 mi nie pasuje godzinoworhemek pisze:Nie wiem gdzie to zamiescic wiec wklejam tu: Jak ktos chce skorzystac z tych przejazdow po Wawie za pomoca aplikacji UBER to mam kod na darmowy pierwszy przejazd za 20 zl : eov8n , Wpisujecie go w aplikacji. Kod jest wielokrotnego uzytku ale dziala tylko raz po rejestracji. Sprawdzony, dziala, dzis mialem darmowy kurs Chryslerem
Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja z centrum Goclawia do Anina pod Miedzylesie zaplacilem 19 zl, tzn zaplacilbym ale mialem kodzik 
A cene ci podaje aplikacja.
Ustalasz punkt startowy i docelowy i pokazuje przed zamowieniem gotowa cene.
A tak luksusowa taksowka ( Chrysler Voyager w wersji lux ) jeszcze nie jechalem
Na samochod czekalem jakies 7 minut, aplikacja pokazuje jego dokladna pozycje na mapie.
I jeszcze jedna fajna rzecz: dojezdzasz i wysiadasz od razu , aplikacja rozlicza sie z toba sama automatycznie.
Na samochod czekalem jakies 7 minut, aplikacja pokazuje jego dokladna pozycje na mapie.
I jeszcze jedna fajna rzecz: dojezdzasz i wysiadasz od razu , aplikacja rozlicza sie z toba sama automatycznie.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ciekawe, czy twój Voyager to był ten sam Voyager (pan Piotr, blachy WA?), który mnie właśnie przywiózł do domu (Andersa) z ZRP Mokotów. Rachunek 21,04, zapłaciłem 1,04, bo miałem kod od ciebie.rhemek pisze:Ja z centrum Goclawia do Anina pod Miedzylesie zaplacilem 19 zl, tzn zaplacilbym ale mialem kodzik
Luksusowo nie było, Voyager w wieku gimnazjalnym i to słychać. Szybko też nie było, bo panu się nie spieszyło. Ważne, że było tanio. Uwzględnię ich przy planowaniu kolejnych podróży. Brak taryfy nocnej i świątecznej bardzo na plus. A że nie mam pojęcia jak gościowi się to może opłacać? To nie mój problem.
Potrzebuje dojechać samochodem z Targówka do Modlina, wyjazd z Targowka kolo 7:30. Czy lepiej jest przedostać się na druga strone Wisły (da się przez Most Ś-D czy nadal zamkniety dla osóbowek) i jechać ekspresówka czy też jechac przez Marki, Nieporęt, Wieliszew itd?
Samochodem nie można w godzinach szczytu tylko przy Starym Mieście. 
Najlepiej chyba jest jak najkrótszą drogą dojechać do Jagiellońskiej/Modlińskiej, następnie przez centrum Jabłonny, obwodnicę Nowego Dworu Mazowieckiego, i później w prawo na most przez Narew, mniej więcej jakoś tak: http://goo.gl/maps/2uT3T.Rosa pisze:Potrzebuje dojechać samochodem z Targówka do Modlina, wyjazd z Targowka kolo 7:30. Czy lepiej jest przedostać się na druga strone Wisły (da się przez Most Ś-D czy nadal zamkniety dla osóbowek) i jechać ekspresówka czy też jechac przez Marki, Nieporęt, Wieliszew itd?
IMHO to jest przeciwpotok, więc myślę, że możesz jechać cały czas Modlińską, aż do Nowego Dworu Mazowieckiego i samego Modlina.Rosa pisze:Potrzebuje dojechać samochodem z Targówka do Modlina, wyjazd z Targowka kolo 7:30. Czy lepiej jest przedostać się na druga strone Wisły (da się przez Most Ś-D czy nadal zamkniety dla osóbowek) i jechać ekspresówka czy też jechac przez Marki, Nieporęt, Wieliszew itd?
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Zdecydowanie przeciwpotok, spokojnie można jechać do samego Modlina przez Jabłonnę i Nowy Jork Mazowiecki
jak sugerował kolega Vilén
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- vernalisadonis
Jakie linie autobusowe jadą do Maximusa w Nadarzynie i jak nazywa się tam przystanek?
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Paszków - obecnie tylko 711, ale poza utrudnieniami także 703 i 733.vernalisadonis pisze:Jakie linie autobusowe jadą do Maximusa w Nadarzynie i jak nazywa się tam przystanek?
- vernalisadonis
To chyba pojadę maksibusem
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Tylko on płatny jak coś. 
Jakie polecacie warianty dojazdu z Ochoty na ul. Orląt Lwowskich? Mowa o godzinach zarówno porannych, jak i wieczornych, dniu powszednim, jak i dniu świątecznym. No i pomijam opcję 187, szukam po prostu innych sposobów na zasadzie - czymkolwiek, byle do przodu. Mam jedynie taki problem, że nie znam tamtejszych realiów. Topografia Ursusa jest dla mnie tak dziwna, że nie potrafię się połapać w tych wszystkich trasach, a jeżdżenie palcem po mapie to nie wszystko. Stąd moje pytanie kieruję do tych, którzy korzystają z komunikacji w Ursusie.
PS Odkąd ZS1 będzie stawało przy PKP WKD Al. Jerozolimskie, to ode mnie bym miał całkiem fajny i szybki dojazd. Niestety w najbliższych dniach (kiedy zamierzam korzystać) godziny kursowania i częstotliwość są dość małe.
PS Odkąd ZS1 będzie stawało przy PKP WKD Al. Jerozolimskie, to ode mnie bym miał całkiem fajny i szybki dojazd. Niestety w najbliższych dniach (kiedy zamierzam korzystać) godziny kursowania i częstotliwość są dość małe.
Masz dwie możliwości - dojechać do Zwoleńskiej 147 i się przejść odległość jednego przystanku lub podjechać 142 ze Zwoleńskiej.pasażer w temacie [url=http://wawkom.waw.pl/forum/viewtopic.php?f=33&p=939037#p939037]Jak to kursuje?[/url] pisze:Czy 147 dojeżdza do cmentarza w Żerzniu, jeśli nie, to czym tam dojechać?
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Ja bym polecał się przejść, to na prawdę nie jest daleko.