Nie, ale coś mi się zdaje, że jest przy wjeździe na parking strzałka, kierująca tam 804.MZ pisze:Adam G. pisze:Postoje odbywają się właśnie tam "w krzakach na jakimś parkingu".A jest tam przystanek techniczny? Jakoś nic takiego nie zauważyłem.
Komunikacja w Nieporęcie
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Co, gdzie, kiedyjacek pisze:Czy może którys z Panów "oblatywaczy trasowych"jest w stanie konkretnie przedstawić kwestie podjazdów wozów lini 705 i 804 na Brzeziny. Konkretnie chodzi mi o ilosć zdziwionych pasażerów, na owe podjazdy, a także ich reakcje
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
jacek
- Zbanowany
No wlaśnie dobre pytanieR-11 Kleszczowa pisze:Co, gdzie, kiedyjacek pisze:Czy może którys z Panów "oblatywaczy trasowych"jest w stanie konkretnie przedstawić kwestie podjazdów wozów lini 705 i 804 na Brzeziny. Konkretnie chodzi mi o ilosć zdziwionych pasażerów, na owe podjazdy, a także ich reakcje![]()
![]()
W rozkładach wymienionych lini takowych brak.
Wybrałem sie dzis na rowerku w okolice Białołeckiej i wielce bylem zdziwiony naklejkami 705,804 na petli 104.Szczerze mowiac nawet sie nie zatrzymałem aby sprawdzić rozkład, gdyż byłem pewien że takowy sobie sprawdze na forum,a tu "ni widu, ni słychu" o takowych podjazdach, więc stąd moje pytanie
Czyżby żart, lub być może jakaś nowośc
-
jacek
- Zbanowany
Otóz toPiotrek pisze:Żart?
To żart, ale dobry, bo dobry żart nie jest zły
Zagościłem tam dziś o 6.20 i faktycznie obie liniówki zerwane z jakiegos przystanku i doklejone do słupa na Brzezinach pod 104.
Musiał to zrobić ktoś znajacy klimat(może ktoś z forum?)
Żarcik faktycznie na dobrym poziomie
ztm pisze: Od dnia 1.08.br. w wybrane kursy linii 705 dojeżdżać będą do krańca RYNIA.
W kierunku Rynii autobusy przejeżdżać będą przez pętlę w Białobrzegach z zatrzymywaniem się na nowym przystanku BIAŁOBRZEGI 02 zlokalizowanym na ul. Wojska Polskiego, a następnie, po wyjeździe z pętli, ulicami: Wojska Polskiego - Wczasowa – Spacerowa – Główna – kraniec RYNIA.
W kierunku powrotnym obowiązuje wjazd do Białobrzegów z zatrzymywaniem się na przystanku BIAŁOBRZEGI 01.
-
Dęboszczak
solaris8315 napisał, że ZTM pisze:Od dnia 1.08.br. w wybrane kursy linii 705 dojeżdżać będą do krańca RYNIA.
W kierunku Rynii autobusy przejeżdżać będą przez pętlę w Białobrzegach z zatrzymywaniem się na nowym przystanku BIAŁOBRZEGI 02 zlokalizowanym na ul. Wojska Polskiego, a następnie, po wyjeździe z pętli, ulicami: Wojska Polskiego - Wczasowa – Spacerowa – Główna – kraniec RYNIA.
W kierunku powrotnym obowiązuje wjazd do Białobrzegów z zatrzymywaniem się na przystanku BIAŁOBRZEGI 01.
Naprawdę napisali: Rynii?