Nic nowego nie odkryłeś. Szczerze mówiąc, to chyba nawet najlepszy..Walas pisze:Ponoć dobry kebab jest w Saharze na Królewskiej
Żarcie na mieście
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
Bleeeech.BJ pisze:Odradzam natomiast Przystanek Kebab przy ZP BW1920 kier. Banacha. Tragedia.
Interflug też coś może o tem powiedzieć
Targówek na Gorzykowskiej RLZ i tyle!
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
absolutnie bez rewelacji, dużo lepszy mają w pobliskiej AmirzeWalas pisze:Ponoć dobry kebab jest w Saharze na Królewskiej
mieszkam stosunkowo niedaleko i słyszałem o nim takie rzeczy, że lepiej ich tu głośno nie wypowiadaćvip6744 pisze:Najlepszy kebab w mieście cały czas jest na Pl.Wilsona przy ekspedycji. Nie wyróżnią się jakoś specjalnie ceną, ale smakiem bije wszystkie inne.
noidea
Tak jeden drugiemu coś powie i fama idzie dalej niezależnie od tego czy to prawda czy nie. Jadłem tam setki razy i żyję jak widać. Ciekawe co za mądrości słyszałeś.
Osobiście ja nie polecam jeść na Marszałkowskiej przy Świętokrzyskiej. Zjadłem tam tylko raz, był obrzydliwy a popołudnie i dłuuuugi wieczór spędziłem na rozmyślaniu w WC.
Osobiście ja nie polecam jeść na Marszałkowskiej przy Świętokrzyskiej. Zjadłem tam tylko raz, był obrzydliwy a popołudnie i dłuuuugi wieczór spędziłem na rozmyślaniu w WC.
Mój kolega po nim parę dni chorował...vip6744 pisze:Najlepszy kebab w mieście cały czas jest na Pl.Wilsona przy ekspedycji. Nie wyróżnią się jakoś specjalnie ceną, ale smakiem bije wszystkie inne
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Najwidoczniej ma przewód pokarmowy delikatny jak piesek francuski. Ani razu nic mi po nim nie było. Może kolega nie powinien takich ostrych sosów jadać to by go nie męczyło sr***e.Wolfchen pisze:Mój kolega po nim parę dni chorował...vip6744 pisze:Najlepszy kebab w mieście cały czas jest na Pl.Wilsona przy ekspedycji. Nie wyróżnią się jakoś specjalnie ceną, ale smakiem bije wszystkie inne
Polecam kebab Casablanca na Zachodnim
z tego co wiem to nie tylko ja 
Dobry jest także kebab przy rondzie Wiatraczna, ZTCW połowa Grochowa tam jada
w Aradosie - łagodny jak płyn do mycia naczyń, ostry w porządku
na Wilsonie - jadłem tam z pół roku temu, nie zachwycał
A najgorszy kebab jaki do tej pory jadłem znajduje się przy Metrze Marymont na tym bazarku. Nie wiem czy jeszcze funkcjonuje, ale przez 1,5 roku żaden kebab nie pobił tego smaku. Wszystko było ohydne - mięso, sos, nawet ciasto...
Dobry jest także kebab przy rondzie Wiatraczna, ZTCW połowa Grochowa tam jada
w Aradosie - łagodny jak płyn do mycia naczyń, ostry w porządku
na Wilsonie - jadłem tam z pół roku temu, nie zachwycał
A najgorszy kebab jaki do tej pory jadłem znajduje się przy Metrze Marymont na tym bazarku. Nie wiem czy jeszcze funkcjonuje, ale przez 1,5 roku żaden kebab nie pobił tego smaku. Wszystko było ohydne - mięso, sos, nawet ciasto...
6, 20, 23, 26, 160, 509, N03