Egzaminy gimnazjalne
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- a/p TALENT
Odnoszę wrażenie, że prócz takich rzeczy jak rozprawka i większa wiedza ścisło-matematyczna, to tak naprawdę test po gimnazjum jest bardzo podobny w formule do tego po 6 klasie, tyle że inny poziom rzecz jasna...
[ Dodano: 2008-04-22, 18:33 ]
Takie przypuszczenie ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
[ Dodano: 2008-04-22, 18:33 ]
Widać, że testy układali prawdopodbnie na początku Kwietnia- w rocznicę ''Akcji pod Arsenałem''...reserved pisze:Ale że Kamienie na Szaniec raczej są mi bliskie to i nie tak źle poszło.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Na pewno nie... była jeszcze lektura do wyboru "Syzyfowe Prace" Żeromskiego.ziomal pisze:Widać, że testy układali prawdopodbnie na początku Kwietnia- w rocznicę ''Akcji pod Arsenałem''...
Poza tym prawdopodobnie jest to z tym związane, że teraz panuje moda na typowo patriotyczne testy.... a i te lektury pasują do tematu testu jakim było dorastanie.
Żartujesz?!kozioł pisze:Mam nadzieje, że chociaż jutrzejszy będzie łatwiejszy
- Solaris U10
-
kozioł
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Bardzo fajne książki się Wam trafiłyManiek37 pisze:Syzyfowych Prac lub Kamieni na Szaniec
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Litości. Nie na widzę starożytnościMeWa pisze:no nie, jeszcze był chyba MakbetR-11 Kleszczowa pisze: Bardzo fajne książki się Wam trafiłyDlaczego ja na maturze musiałem mieć "Chłopów"
![]()
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"