Komunikacja w trakcie budowy M2 (część zachodnia)
Moderator: Wiliam
Dni linii L-6 są policzone

Dobrze wiedzieć.
-
Michaltes05
Ale ona nie staje na Forcie Radiowo, w stronę Babic by mogła, ale w stronę Bemowa nie ma wjazdu
Nie jest to żadna tajemnica - było dyskutowane w wątku o GPA:
viewtopic.php?p=1147890#p1147890
viewtopic.php?p=1147890#p1147890
Co stoi na przeszkodzie, by zmienić SOR poprzez ustawienie znaku "Nakaz jazdy prosto. Nie dotyczy autobusów"?Michaltes05 pisze: ↑30 wrz 2024, 12:52Ale ona nie staje na Forcie Radiowo, w stronę Babic by mogła, ale w stronę Bemowa nie ma wjazdu
-
Michaltes05
Nic, nawet kiedyś pisałem w tej sprawie do ZTM, i stwierdził że nie ma sensu skoro jest tam inny autobus
Przecież już od około dwóch miesięcy obowiązuje tam nowa organizacja i wjazd na pętle od Babic jest w końcu dozwolonyperson pisze: ↑30 wrz 2024, 12:54Co stoi na przeszkodzie, by zmienić SOR poprzez ustawienie znaku "Nakaz jazdy prosto. Nie dotyczy autobusów"?Michaltes05 pisze: ↑30 wrz 2024, 12:52Ale ona nie staje na Forcie Radiowo, w stronę Babic by mogła, ale w stronę Bemowa nie ma wjazdu
122, a 220 z Radiowej w lewo od razu ma pętlę.mb112 pisze: ↑28 wrz 2024, 23:19To trochę szczegół, o tym prawdę mówiąc nie pomyślałem, ale wychodzi, że chyba właśnie tak. Ewentualnie może wybrane 523 lepiej, i tak przeguby się trochę tam marnują, ale to daleko nie jest, a 523 nie musi kręcić wtedy po pętli, bo i tak ma przystanki w obie strony.
-
Michaltes05
Dobra, to skoro się przyczepiliście tego Fortu Radiowo, to może nieco inny układ tych dowozówek:
105 jak obecnie czyli Os. Górczewska - Górczewska - Lazurowa - Połczyńska - Wolska - Hubalczyków - Jana Kazimierza - Ordona - Kasprzaka - Rondo Daszyńskiego
poza tym tak jak proponowałem wcześniej czyli:
220 P+R Al. Krakowska - ... - Lazurowa - Kaliskiego - Radiowa - Powstańców Śląskich - Al. Reymonta - Corada - Chomiczówka
224 Metro Karolin - Połczyńska - Lazurowa - Człuchowska - Powstańców Śląskich - Wrocławska - Piastów Śląskich - Powstańców Śląskich - Nowe Bemowo
177 Pl. Czerwca 1976 - Hennela - Silnikowa - Habicha - Posag 7 Panien - Gierdziejewskiego - Połczyńska - Al. 4 VI - Traktorzystów - Pl. Czerwca 1976
Reszta do skrócenia/wywalenia bez zmian, chociaż cały czas mam wątpliwości, czy na Wrocławskiej by nie było za mało.
105 jak obecnie czyli Os. Górczewska - Górczewska - Lazurowa - Połczyńska - Wolska - Hubalczyków - Jana Kazimierza - Ordona - Kasprzaka - Rondo Daszyńskiego
poza tym tak jak proponowałem wcześniej czyli:
220 P+R Al. Krakowska - ... - Lazurowa - Kaliskiego - Radiowa - Powstańców Śląskich - Al. Reymonta - Corada - Chomiczówka
224 Metro Karolin - Połczyńska - Lazurowa - Człuchowska - Powstańców Śląskich - Wrocławska - Piastów Śląskich - Powstańców Śląskich - Nowe Bemowo
177 Pl. Czerwca 1976 - Hennela - Silnikowa - Habicha - Posag 7 Panien - Gierdziejewskiego - Połczyńska - Al. 4 VI - Traktorzystów - Pl. Czerwca 1976
Reszta do skrócenia/wywalenia bez zmian, chociaż cały czas mam wątpliwości, czy na Wrocławskiej by nie było za mało.
- Bastian
- Sułtan Maroka
To wymaga uściślenia - są dwie różne trasy, które można tak opisać.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tego w ogóle pozwalam sobie nie przyjmować do wiadomości.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Ja też pozwalam sobie nie przyjmować do wiadomości tej nazwy kawałka Wrocławskiej 
Dobra, to przystankami: Dywizjonu 303, Uniejowska, Orlich Gniazd, Widawska, Wrocławska, Zachodzącego Słońca, Rodła, Piastów Śląskich.
Dobra, to przystankami: Dywizjonu 303, Uniejowska, Orlich Gniazd, Widawska, Wrocławska, Zachodzącego Słońca, Rodła, Piastów Śląskich.