Priorytety dla tramwajów
Moderator: Wiliam
Ktoś jeździ w weekend 10/11/26, żeby ocenić działanie sygnalizacji przy P+R Połczyńska po wgraniu tam 13271 poprawki?
Nope.
Z forumowiczów, których numery służbowe znam, wszyscy mają wolny weekend. Może jacyś ochotnicy na jazdę z wolnego?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Stary Pingwin
Wydaje mi się, że tak. Kiedyś przecież pytałem.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
-
Stary Pingwin
Tam już poprawiono i nie ma problemów.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Żeby moderator forum znał numery służbowe użytkowników... Koniec świata, Pani Popiołkowa! 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Stary Pingwin
Przecież znamy się też poza forum, prawda? Dziwniejsze, że moderator zna grafiki.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Inwigilacja!!!

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Stary Pingwin
Pocieszające jest, że na JPII będzie priorytet. Co prawda od Haliny Mirowskiej do Feminy, ale zawsze. Info za TVN Warszawa.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Ja chciałem, ale mnie nie chcielipawcio pisze:Z forumowiczów, których numery służbowe znam, wszyscy mają wolny weekend. Może jacyś ochotnicy na jazdę z wolnego?
A Grzybowska to jakieś wielkie i skomplikowane skrzyżowanie?Stary Pingwin pisze:Pocieszające jest, że na JPII będzie priorytet. Co prawda od Haliny Mirowskiej do Feminy, ale zawsze. Info za TVN Warszawa.
ŁK
Spoko to działa, przejechałem sie do Annopola i z powrotem. Kondratowicza czasem przytyka ale reszta jest porażająco dobra
. Z powrotem jechaliśmy za czwórką, która utknęła chyba przy Starzynskiego, wiec nas potem zatrzymało przy Ratuszowej na cała fazę. Potem mimo priorytetu czwórka uciekła i jak przejeżdżaliśmy przy Wileńskim, to czwórka była juz na moście!
A jak w ogole to działa jak np. tramwaje by jechały minuta po minucie przez dłuższy czas (powiedzmy 15 tramwajów minuta po minucie).
A jak w ogole to działa jak np. tramwaje by jechały minuta po minucie przez dłuższy czas (powiedzmy 15 tramwajów minuta po minucie).
ŁK
Priorytet będzie od Feminy do ONZ. Nie ma wariantu projektów, żeby to działało tylko do Hali Mirowskiej.Pocieszające jest, że na JPII będzie priorytet. Co prawda od Haliny Mirowskiej do Feminy, ale zawsze. Info za TVN Warszawa.
Jak to utknęło? Napisz więcej. Takie sytuacje zdarzać się nie powinny. Co trzeba poprawić?Z powrotem jechaliśmy za czwórką, która utknęła chyba przy Starzynskiego, wiec nas potem zatrzymało przy Ratuszowej na cała fazę.
Utknęło = jechało dobre 2 minuty przed nami (wiem bo nie wsiadłem, a potem generalnie jej nie widziałem az do tego momentu). Moze tłumów nie było, ale staliśmy chwile na Żabie. Jak dojechaliśmy do skrzyżowania Szwedzka x 11 L x Starzynskiego to czwórka tam stała. My za nią jeszcze dobre pol minuty albo wiecej.
A to drugie (przy Ratuszowej - tam gdzie odchodzi od 11 listopada) było po tym, jak oba tramwaje obsłużyły Bródnowską na jednym świetle. Czwórka dostała i uciekła (dosc duzo, jak sie okazuje)
A to drugie (przy Ratuszowej - tam gdzie odchodzi od 11 listopada) było po tym, jak oba tramwaje obsłużyły Bródnowską na jednym świetle. Czwórka dostała i uciekła (dosc duzo, jak sie okazuje)
ŁK