Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach (cz. 1)
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Genialny jesteś, jeśli potrafisz skoordynować trzy linie o różnych czasach przejazdu i częstotliwościach. Tylko zobacz, co Ci z tej koordynacji na drugim końcu wychodzi...
Poza tym - napisałem, że GDYBY nie musieli odpisywać na "sprytne" pisma, to może by zrobili koordynację. Ponieważ musieli odpisać na pismo Niesamowicie Ważnego Pana Radnego, to nie zrobili koordynacji. Proste.
Propozycję dokoordynowania do tej trójcy 130 traktuję w kategoriach dowcipu.
Poza tym - napisałem, że GDYBY nie musieli odpisywać na "sprytne" pisma, to może by zrobili koordynację. Ponieważ musieli odpisać na pismo Niesamowicie Ważnego Pana Radnego, to nie zrobili koordynacji. Proste.
Propozycję dokoordynowania do tej trójcy 130 traktuję w kategoriach dowcipu.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mam wrażenie, że kolega Tarantula uważa, że wszystko zrobiłby lepiej, niezależnie od tego, o czym mowa... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- tarantula01
- Kontakt:
Wychodzę z założenia, że powinno się koordynować linie na odcinku, na którym jadą razem najdłużej i mają do tego tyle samo przystanków (Wilanów - Mangalia), więc mają takie same czasy przejazdu na tym odcinku. Nie mają? Och! Dlaczego nie mają? (Tak, w ZTMie muszą odpowiadać na moje pisma!) Weźmy 116 - jak już wyjedzie z Sobieskiego to z czym powinno być skoordynowane na pozostałym odcinku trasy? Ew. ze 195. 519? Z 501 (odcinek Bonifacego-Centrum) i niczym innym. A 501 gdyby skoordynować z 519, to z czym musi być skoordynowane? Twierdzę, że z niczym. E-2? Może jedynie ze 171 (Bemowo), które potem nie musi być koordynowane z żadną inną linią (bo chyba nie ze 190, które za chwilę będzie b. częste). 130? 172 i/lub 167.Glonojad pisze:Genialny jesteś, jeśli potrafisz skoordynować trzy linie o różnych czasach przejazdu i częstotliwościach. Tylko zobacz, co Ci z tej koordynacji na drugim końcu wychodzi...
Nie zrobiono koordynacji 9 lat temu, nie zrobiono 7 lat temu, nie zrobiono 3 lata temu (zostałem radnym i zaczęły się pisma w sprawach mieszkańców), to uważam, że pisma nie są przeszkodą w robieniu koordynacji dla linii.Glonojad pisze:Poza tym - napisałem, że GDYBY nie musieli odpisywać na "sprytne" pisma, to może by zrobili koordynację. Ponieważ musieli odpisać na pismo Niesamowicie Ważnego Pana Radnego, to nie zrobili koordynacji. Proste.
Ze 130 jest rzeczywiście największy problem, ale jeździ też 164, które pojawia się na przemian ze 130 na odcinku Wilanów-Św.Bonifacego (pewnie w ZTMie nie musieli odpowiadać na moje pisma - błąd, musieli)Glonojad pisze:Propozycję dokoordynowania do tej trójcy 130 traktuję w kategoriach dowcipu.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jej przyszłością jest polegnięcie by znalazły się brygady na wzmocnienie 172...

Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A z 507?tarantula01 pisze:A 501 gdyby skoordynować z 519, to z czym musi być skoordynowane? Twierdzę, że z niczym.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To piękna śmierć, umrzeć dla marszrutyzacji. 
Pewnie z przyszłością na Gocławiu skoro Wawer nie wypaliłJarek pisze:130 to linia bez przyszłości na Mokotowie.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
-
prosper5250
A po cholerę Ci to 186? Przecież masz wspaniałe 136, no nie? Z genezy powstania 186, którą wkleił Bastian wynika, że linia stworzona została dla mieszkańców Tarchomina! Nie dla Fika, który uparł się, by wsiadać na Bitwy do tarchomińskiej linii. Dla Fika i podobnych było 136! Po co Fik sterczał pół godziny czekając na 186? 136 nie zajechało żadne w tym czasie?fik pisze:Po raz kolejny piszę, że w porannym szczycie na BW20 czekanie 30 minut na 186 w kierunku Służewca jest normą.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Cieszę się, że zaakceptowałeś wycofanie jej z odcinka, na którym przydawała się Fikandrowiprosper5250 pisze:A po cholerę Ci to 186? Przecież masz wspaniałe 136, no nie? Z genezy powstania 186, którą wkleił Bastaian wynikaa, że linia stworzona została dla mieszkańców Tarchomina!
A jemu wystarczy 136, z czego zresztą sam się przecież ucieszył