jacek2357 pisze:MZ myślałem że rozdwojenie jaźni nie jest Twoją domeną? Ależ jesteś wszechstronny.
O nazwach ulic
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Trochę zmylił ten "?" zamiast ":" po słowie "to"MZ pisze:jacek2357 pisze:MZ myślałem że rozdwojenie jaźni nie jest Twoją domeną? Ależ jesteś wszechstronny.Ech, niektórym to trzeba łopatologiczie wyjaśnić. Zadałem najpierw pytanie, czy zauważył i przeczytał "to", a następnie zamieściłem "to", czyli mój cytat z poprzedniego postu. W kolejnym zdaniu kontynuowałem myśl, że jeśli zauważył "to", to niech nie zabiera głosu. Sobie przecież nie odpowiadałem. EOT.
[edit] Oczywiście chodzi mi o pierwsze słowo "to"
IMHO Reagan za wprowadzenie społeczeństwu (sic!) polskiemu restykcji gospodarczych już dawno powinien być bohaterem narodowymTrasa Reagana
Grupa radnych ze stowarzyszenia Ko-Liber chce uhonorować w Warszawie prezydenta Stanów Zjednoczonych Ronalda Reagana. Kilka lat temu były plany, by nazwać jego imieniem plac Konstytucji - pomysł jednak nie zyskał akceptacji stołecznych radnych. Dziś Ko-Liber złoży w biurze Rady Warszawy wniosek o nazwanie imieniem Reagana fragmentu Trasy Siekierkowskiej po stronie Wawra. ikr
Rzepa pisze:Grupa radnych ze stowarzyszenia Ko-Liber chce uhonorować w Warszawie prezydenta Stanów Zjednoczonych Ronalda Reagana.
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
No, zamiast Marszałkowską zmieniać, to pewnie, że już lepiej by byłoPaweł_K pisze:To już lepiej niech ten fragment trasy nazwą imieniem Kościuszki i Pułaskiego....
- Bastian
- Sułtan Maroka
Oj nie, jakoś tak nieparlamentarnie. Już lepiej "Al. Braci Kaczyńskich" 
PS Zwracam uwagę, że mowa o wawerskim odcinku trasy, a nie o moście.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- R-9 Chełmska
Trasa Lecha po lewej stronie Wisłydennis pisze:Jak sam zauważyłeś, jedno nie przeczy drugiemu. Most będzie Jarosława, a dalej może być "Al Bliźniaków" albo cokolwiek w tym styluBastian pisze:Oj nie, jakoś tak nieparlamentarnie. Już lepiej "Al. Braci Kaczyńskich"
Trasa Jarosława po prawej
a połączy ich Most Kaczyńskich
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Znakomicie. Tylko nie wiem, czy Lech przeżyłby tę "lewą stronę"R-9 Chełmska pisze:Trasa Lecha po lewej stronie Wisłydennis pisze:Jak sam zauważyłeś, jedno nie przeczy drugiemu. Most będzie Jarosława, a dalej może być "Al Bliźniaków" albo cokolwiek w tym stylu
Trasa Jarosława po prawej
a połączy ich Most Kaczyńskich