Ale reszta to jest jeden.
Tramwaj do Wilanowa - układ po otwarciu
Moderator: Wiliam
-
adamrozbicki
Na pewno nie sprzyja.
Szczególnie, że pasażerowie chętnie wybierają wariant tramwaj+metro odciążając tym samym łącznik Świętokrzyskiej jadąc z Jana Pawła II. Chociaż rzeczywiście nowe patoapartamenty w barakach mogą przyciągać nowych pasażerów od strony Batorego
Szczególnie, że pasażerowie chętnie wybierają wariant tramwaj+metro odciążając tym samym łącznik Świętokrzyskiej jadąc z Jana Pawła II. Chociaż rzeczywiście nowe patoapartamenty w barakach mogą przyciągać nowych pasażerów od strony Batorego
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przystanek 03 to trzeba po prostu skasować, ale na to ZTM to chyba nawet za czasów Leszka Ruty nie miałby jaj.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wiesz, gdybym mieszkał na Osiedlu Batorego, to sam bym wtedy podniósł rebelię 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
ZTM ma obowiązek dbać o całokształt,a nie o partykularne interesy i minimalizację liczby rebelii.
Oczywiście, politycy widzą to zupełnie inaczej.
Tym niemniej, do czasu uruchomienia linii jadącej wschód-zachód przez skrzyżowanie, oba nowe przystanki powinny być zawieszone. Oba.
Tym niemniej, do czasu uruchomienia linii jadącej wschód-zachód przez skrzyżowanie, oba nowe przystanki powinny być zawieszone. Oba.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Może trzeba rozważyć charakter "na żądanie" dla takowych linii
Ja będą objazdy, to się przyda. Oczywiście, że można by go wtedy uruchamiać jak Dw.Wileński przy 11 listopada. Btw, a żadne zjazdy z Wilanowa nie jeżdżą przez Rakowiecką?
ŁK
Póki co tylko 19.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
200 metrów między MPM 06 a Kielecką też super pomysłGlonojad pisze: ↑23 gru 2025, 15:40ZTM ma obowiązek dbać o całokształt,a nie o partykularne interesy i minimalizację liczby rebelii.
-
adamrozbicki
3 razy jechałeś Adasiuadamrozbicki pisze: ↑24 gru 2025, 14:38Wczoraj (23.12) jechałem 3 razy nową trasą 19. Zero informacji na wyświetlaczach o nowej trasie, zero informacji głosowej o zmianie. A to był drugi dzień nowej trasy.
Zgubiłeś się
Zero informacji powiadasz
Ja jeżdżę od poniedziałku i informacja była. I na koralach i wczoraj już uruchomiono tablice na przystanku Mokotów Ratusz. Natomiast na mapce w aplikacji chyba nie pokazywało wszystkich tramwajów.
Czy autobusy wrócą na ulicę Rakowiecką po zakończeniu wszystkich prac?