Mapa komunikacji miejskiej
Żebyś się nie zdziwił.
Jest jak najbardziej aktualizowana i to naprawdę na bieżąco. Również są poprawiane błędy, które są podawane na forum. 
Myślę, że to kwestia przypadku.ashir pisze:Również są poprawiane błędy, które są podawane na forum.
Powtórzę - mylisz się.
Tak? To dlaczego TEN schemat prezentuje coś nie aktualnego już od dobrych kilku miesięcy? A i tu było pisane o tym już dość dawno, więc przez ten czas na pewno dałoby się to poprawić/uaktualnić. Kreskowane L25 i pomarańczowe L-3 to pierdólki, więc jestem w stanie zrozumieć, że nie chce im się tego przerabiać (chociaż to pewnie chwila roboty) ale ten schemat nocnych to jednak przydałoby się poprawić.
Co jest nieaktualnego w tym schemacie?Mong pisze:Tak? To dlaczego TEN schemat prezentuje coś nie aktualnego już od dobrych kilku miesięcy? A i tu było pisane o tym już dość dawno, więc przez ten czas na pewno dałoby się to poprawić/uaktualnić. Kreskowane L25 i pomarańczowe L-3 to pierdólki, więc jestem w stanie zrozumieć, że nie chce im się tego przerabiać (chociaż to pewnie chwila roboty) ale ten schemat nocnych to jednak przydałoby się poprawić.
Domas ma rację, nie raz i nie dwa pisałem o czymś, co po paru dniach zostawało poprawione. A zwykle były to drobnostki, na które nikt inny nie zwracał uwagi. Dodam, że osoba aktualizująca mapę musi to robić z pasją, bo ostatnio bardzo często zmiany są wprowadzane na mapę późnym wieczorem dnia poprzedzającego wejście zmian w życie albo wczesnym rankiem tego dnia. No w ramach obowiązków służbowych wątpię, żeby było całodobowe siedzenie nad mapą i za te chęci się należą słowa uznania!Mong pisze:Myślę, że to kwestia przypadku.
Na serio się pytasz? Przecież wcześniej pisałem. Ale mogę napisać drugi raz: N45/95 przez Marszałkowską i Grzybowską zamiast al. Jana Pawła II i Prostą, N14/64 przez Królewską i Nowy Świat zamiast Świętokrzyską oraz zamknięty Wileński.Domas pisze:Co jest nieaktualnego w tym schemacie?
Gratulacje za szybką aktualizację mapy po zamknięciu Łazienkowskiego. Jednakowoż na arkuszu 4 brakuje linii 77 na pl. Narutowicza.
Dopisek: poprawione, dzięki!
Dopisek: poprawione, dzięki!
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522
Po co na mapie są umieszczone informacje które ulice/drogi podlegają pod Viatoll? Na co to pasazerowi zbiorkomu?
Bardzo przydałoby się oznaczenie N62 na Łodygowej. Kiedy doszło po bokach N66 trochę się zagmatwało.
O ile się nie mylę, źle zaznaczona na mapie jest lokalizacja przystanku ZAMIENIE na linii 715.
Chyba, że zaszła w międzyczasie jakaś zmiana.
Chyba, że zaszła w międzyczasie jakaś zmiana.
Przedwczesną jest radość wasza, bezbożni synowie Juliana Apostaty! Możecie Kościół obedrzeć, skrępować, wtrącić do katakumb i skazać na męczeństwo, ale go nie pokonacie; bo i dziś powtarzamy śmiało za Tertulianem: Mori possumus, vinci non possumus (możemy umrzeć, ale nie możemy być zwyciężonymi); a wy prędzej czy później musicie zawołać: Vicisti Galilaee! (zwyciężyłeś Galilejczyku). św. Józef Sebastian Pelczar (1842-1924)
Ikarusy już jeżdżą po przyjaznych, szerokich drogach, pomagając swoim pasażerom dostać się w każde miejsce, o każdej porze.
Ikarusy już jeżdżą po przyjaznych, szerokich drogach, pomagając swoim pasażerom dostać się w każde miejsce, o każdej porze.
Może kierowcom autobusów się przydajeness pisze:Po co na mapie są umieszczone informacje które ulice/drogi podlegają pod Viatoll? Na co to pasazerowi zbiorkomu?
Brakuje schematów rozmieszczenia przystanków przy stacjach M2. Czyżby za mało czasu było, żeby je przygotować?
http://www.ztm.waw.pl/mapy.php?i=14&c=117&l=1
http://www.ztm.waw.pl/mapy.php?i=14&c=117&l=1
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Fajnie by było gdyby pojawiły się od razu z numerami wyjść.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.