Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Podwójny Gronostaj maszerował za to równie równym krokiem ulicą Grzybowską około 17:15 - bodaj we wtorek. Sytuacja się odwróciła ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- ZaciszaniN
- Kontakt:
A ja Cię chyba widziałem w tvnwarszawa.pl podczas informowania kruszcu przy-podkładowego (o ile prawidłowo Cię rozpoznałem).
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Pan z ZTMu swego czasu poinformował mnie, że informator może siedzieć podczas pracy, np. na przystanku czy na jakimś murku.
Najbliższy przystanek - i jedyny w tym ZP z ławką - to Kijowska 07, na którym non stop kłębił się tłum pasażerów. Gdybym tam zasiadł, to bym jeszcze dostał pewnie od pasażerów opierdol, że nic nie robię, a zajmuję miejsce na ławce na przystanku
A że gdzieś naprawdę potrzebowałem usiąść chociaż na 5 minut, to wybór padł na jedyne, co się do tego nadawało, czyli wysoki krawężnik
Najbliższy przystanek - i jedyny w tym ZP z ławką - to Kijowska 07, na którym non stop kłębił się tłum pasażerów. Gdybym tam zasiadł, to bym jeszcze dostał pewnie od pasażerów opierdol, że nic nie robię, a zajmuję miejsce na ławce na przystanku
A że gdzieś naprawdę potrzebowałem usiąść chociaż na 5 minut, to wybór padł na jedyne, co się do tego nadawało, czyli wysoki krawężnik
ech...BJ pisze:Pan z ZTMu swego czasu poinformował mnie, że informator może siedzieć podczas pracy, np. na przystanku czy na jakimś murku.
Więc mogłeś zdjąć kamizelkę i nikt nie miałby Ci nic do zarzucenia. Ani pasażerowie, ani TVN, ani ZTMBJ pisze:Najbliższy przystanek - i jedyny w tym ZP z ławką - to Kijowska 07, na którym non stop kłębił się tłum pasażerów. Gdybym tam zasiadł, to bym jeszcze dostał pewnie od pasażerów opierdol, że nic nie robię, a zajmuję miejsce na ławce na przystanku
noidea