Zmiany obsługowe - wrzesień 2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Ja jeśli nie znam jakiegoś fragmentu trasy np. tak mialem z N85 czy z 733, to otwieram google maps i "wirtualnie" przejeżdżam trasę, ewentualnie coś zapisuję sobie na kartce. Zajmuję mi to kilkanaście minut i nie muszę wychodzić z domu:) Dzięki temu mogę skupić się na jeździe, a nie na szukaniu trasy.
Za pierwszym razem pojedzie 20, za drugim 50.Łukasz pisze: Wiesz, ale to też może być tak, że jedziesz po strzałkach - i nawet dojedziesz, tylko zamiast minutę na przystanek jedziesz 3. Zanim dojedziesz i wrócisz, to się robi 6:20 z 5:56, bo szukasz strzałek i zamiast jechać 50km/h, jedziesz 20.
A ja mam prostszy sposób.
Dajemy kierowcom nawigację która ma wgrane (i aktualizowane) wszystkie trasy, kilka sztuk na zajezdnię na awaryjne sytuacje, i żadna trasa nie jest obca dowolnemu kierowcy. Koszty nie są wielkie, a jak ułatwia życie.
Dajemy kierowcom nawigację która ma wgrane (i aktualizowane) wszystkie trasy, kilka sztuk na zajezdnię na awaryjne sytuacje, i żadna trasa nie jest obca dowolnemu kierowcy. Koszty nie są wielkie, a jak ułatwia życie.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Jakby ktoś się pytał to Z17 będzie na solówkach.
Jakie linie były dawcami solówek? Bo Kleszczowa zwłaszcza przy 126 i 212 już jest pod kreską, a co dopiero jeszcze przy Z17. 
Nie mam pojęcia, wiem tylko, że plan zakłada 44 brygady na 40 wozów.
Czyli kwestia czasu, jak deskorolki zaczną jeździć na Z17. Może już jutro się jakaś trafi. 
Nie ma maksymalnego planu na solówki wprost. Jest tylko plan maksymalny ogółem i maksymalny plan przegubów.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A potem nadprogramowe deskorolki/przeguby szlajają się niekoniecznie po liniach, gdzie by się przydały. 
- J.Kaczmarski
Zawsze mogli na to przydzielić Michalczewskiego.
Jego rejony, to by sobie pozasuwał Marymoncką w te i nazad. 
Poszukiwane wozy : 8005 8019 8036
115 143 153 196 KM2 S2 704
17
Suchożebry
115 143 153 196 KM2 S2 704
17
A Libero na całym 208 to już tak na stałe?
A co myślałeś? 
Że oddadzą nam nasze Alpina...
A ktoś je obiecał kiedykolwiek?
Nasze? To własność Mobilisu.
Alpina przecież z 208 i 211 przeszły na 213.