No cóż, mogą być dwie prawe i most - dobitnie to zobrazuje skuteczność rządów LK w Warszawiedennis pisze:Znakomicie. Tylko nie wiem, czy Lech przeżyłby tę "lewą stronę"R-9 Chełmska pisze: Trasa Lecha po lewej stronie Wisły
Trasa Jarosława po prawej
a połączy ich Most Kaczyńskich
O nazwach ulic
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- R-9 Chełmska
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Lechu i Jarek nie zasłużyli i pewnie nigdy nie zasłużą na własną ulicę. Za to mam pewność że za kilkanaście lat jak grzyby po deszczu powstaną ulice Lecha Wałęsy 
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Pamiętam kiedyś była akcja, że jakaś grupka chciała zmienić Pl. Konstytucji na P. Lecha Wałęsy. Zakładali nawet "nakładki" na tabliczki z nazwą Placu. Całość była chyba trochę w formie żartudennis pisze:Port lotniczy w Gdańsku już ma jego imięKarol pisze:Lechu i Jarek nie zasłużyli i pewnie nigdy nie zasłużą na własną ulicę. Za to mam pewność że za kilkanaście lat jak grzyby po deszczu powstaną ulice Lecha Wałęsy
ano takiej, że Nobel to nie jest jakaś pierwsza, lepsza nagroda i naród, którego przedstawiciel takie wyróżnienie otrzymał jest dumny z tego wydarzenia (oczywiście byl Sołżenicyn i ZSRR, ale to już definicja nienormalności)dennis pisze:Wg jakiej definicji normalności?
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
Tak naprawdęWałęsa prawie nic nie zrobił.Potem ciągle otrzymywał wynagrodzenia,ale tak naprawdę to Walentynowicz i ten drugi chyba jakiś tam od wolnej Europy odwalili całą ,,robotę'' w przywracaniu demokracji.A oni żyją z marnej renty i dopiero kilka miesięcy temu doczekali się orderu.To ich nazwiskami powinno się nazwać jakieś ulice.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
- R-9 Chełmska
- Bastian
- Sułtan Maroka
No właśnie odwrotnie. Tm-owi chodziło o to, że normalnie tacy ludzie dostają ulice, a u nas pewnie będą z tym awantury...R-9 Chełmska pisze:A L.Wałęsa nie jest noblistą, że nie jest to normalne?Tm pisze:Normalnie narody zazwyczaj w ten sposób honorują swoich noblistów.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- R-9 Chełmska
zobaczymy, nikt nie ma monopolu na władzę w najbliższych latachBastian pisze:No właśnie odwrotnie. Tm-owi chodziło o to, że normalnie tacy ludzie dostają ulice, a u nas pewnie będą z tym awantury...R-9 Chełmska pisze: A L.Wałęsa nie jest noblistą, że nie jest to normalne?
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Ta,może będzie ul.A.Leppera?
Albo ,,dwóch takich,co ukradli księżyc''
[ Dodano: 2006-06-28, 12:22 ]
Aleja Romana Giertola Reformatora

[ Dodano: 2006-06-28, 12:22 ]
Aleja Romana Giertola Reformatora
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney