Wczoraj widziałem 214 #1312 kilka razy i za każdym razem wiózł od 0(zera) do 2 osób, a przedwczoraj #4900+#4934 widziałem ze 3-4 razy to za każdym razem wiózł 0(zero) osóbWolfchen pisze:Dzisiejszym kursem o 10.07 z PKP Płudy jechałem sam.
Dopiero od Modlińskiej się dosiadło kilka osób.
Jak dla mnie, to linia do skasowania od zaraz, kolejne zmiany rozkładu nic nie pomogą...
214 z NowodworĂłw do S9 w PĹudach
Moderator: Wiliam
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Takich przypadków jest więcej - chociażby 426 kilka razy widziałem zupełnie puste (godzina ok. 15), a o 360 już nie wspomnę. Czy na prawdę jest sens utrzymywać 426, skoro z Żerania na Kupiecką mają 705, 734, 735 i 736, a jak ludzie nie chcą iść ten kawałek z Płytowej to mogą przesiąść się w 126? To zupełny bezsens.Walas pisze:Ale jeszcze coś: wczoraj Z-3 ok. 14:00 odjechał z Metra Politechnika-> Metro Pole Mokotowskie też z zerem osób.
Ale wracając do tematu. 214 byłoby całkiem dobre, gdyby zostało zapewnione lepsze dojście do kolei (czyt. bez dziur i błota), a sam rozkład byłby zsynchronizowany z rozkładami 214. W tej chwili 508 bije na głowę 214 jeśli chodzi o warunki i czas dojścia...
Zapomniałeś, że jest bezpośredni całotygodniowy Kupiecbus Żerań jeżdżący co około 40 minut.Kierownik pisze:Takich przypadków jest więcej - chociażby 426 kilka razy widziałem zupełnie puste (godzina ok. 15), a o 360 już nie wspomnę. Czy na prawdę jest sens utrzymywać 426, skoro z Żerania na Kupiecką mają 705, 734, 735 i 736, a jak ludzie nie chcą iść ten kawałek z Płytowej to mogą przesiąść się w 126? To zupełny bezsens.
Tyle, że on nie wszędzie się zatrzymuje....ashir pisze:Zapomniałeś, że jest bezpośredni całotygodniowy Kupiecbus Żerań jeżdżący co około 40 minut.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Niedawno kierowca o mówił mi zatrzymania na Płochocińskiej.ashir pisze:No, tam gdzie staje 426 to tak.
Ale faktem jest, że 426 kręci się jak smród w gatkach wożąc powietrze z wonią cementowni.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
-
bartoni722
-
bartoni722