Zmiany od listopada 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Tak, jeden. A zmiany od najbliższego poniedziałku.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Wsiadłem koło 10:05 w 18 przy Wileńskim. Dojechałem do Centrum koło 10:15, najbliższa "9" przyjechała dopiero o 10:34. Oczywiście nie wyrobiłem się na 208 o 11:00 bo tak wolno jechała więc jechałem dopiero tym o 11:15. W domu byłem 11:25.MeWa pisze:to ciekawe...mi się ostatnio trasę przeciwną (piechota + 15 + metro + coś tam na Wileński) udało w jakieś 50-55 minut pokonać. Nie wiem jak to jest, że Tobie zawsze ten czas się zakrzywia
Zresztą... z domu do Wileńskiego też bym był szybciej. Bo trasa jest ułożona lepiej bo przez Aleje.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak jakby teraz jeździły przegubowce...Colony pisze:Ktoś na głowę upadł żeby Solbusy w tygodniu puszczać na 168. Gdzie Ci ludzie mają jechać. Na dachu?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
No i w tym problem. Wczoraj przed godz. 17 jechalem z Alei Witosa na Zamieniecką wyładowanym po dach gratem z PKS-u. Przynajmniej w DP w godzinach szczytu mogłoby jeździć coś nieco większegoBastian pisze:Tak jakby teraz jeździły przegubowce...Colony pisze:Ktoś na głowę upadł żeby Solbusy w tygodniu puszczać na 168. Gdzie Ci ludzie mają jechać. Na dachu?
KS Unibax Toruń - mój klub
503 - moja linia
208 - linia z przymusu
503 - moja linia
208 - linia z przymusu
- R-9 Chełmska
Ktoś, kto wymyślił Solbusy na 166 powinien zostać zlinczowany i powieszony*. Zapraszam na praski odcinek tej linii (szczególnie w szczycie), gdzie wszystkie 12-metrowe wozy są często zapakowane po dach. Nie można tego wysłać np. na 217? Jest sporo innych linii, na których mogą jeździć SM10. Nie mówię już o tym, że poronionym pomysłem są te wozy na 168, ale to już nie mój rejon.
*najlepiej za jaja
*najlepiej za jaja