521 ok. 30 min opóźnienia, a w kierunku Szczęśliwic ok. godz. 17.00 pojechało 5 busów jeden za drugim niemalże na 157.
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
SB na 709 od godz. 7.50 od br. 8 do godz. 11.10 do br. 7.
Po południu nie było źle. Maksymalnie -15.
Puławska na Mokotowie w kier. Centrum od Al. Wilanowskiej stała na kompletny amen jeszcze o 19.20. W pewnym momencie na przystanek MW w kier. Piaseczna podjechały trzy ExPiaseczno naraz.
Zabawnie było również na ursynowsko-podmiejskiej części Puławskiej. Mimo, iż 709 po południu dawało radę, to jednak korki były niezłe.
Rano jeszcze o 09.20 (sic!) z Jagielskiej turlałem się w iście korkowym tempie, żeby na Poleczki dojechać o 10.00.
Jeszcze mam takie małe pytanko: jak można skutecznie objechać korek na Raszyńskiej na 521 w kier. Falenicy?
Po południu nie było źle. Maksymalnie -15.
Puławska na Mokotowie w kier. Centrum od Al. Wilanowskiej stała na kompletny amen jeszcze o 19.20. W pewnym momencie na przystanek MW w kier. Piaseczna podjechały trzy ExPiaseczno naraz.
Zabawnie było również na ursynowsko-podmiejskiej części Puławskiej. Mimo, iż 709 po południu dawało radę, to jednak korki były niezłe.
Rano jeszcze o 09.20 (sic!) z Jagielskiej turlałem się w iście korkowym tempie, żeby na Poleczki dojechać o 10.00.
Jeszcze mam takie małe pytanko: jak można skutecznie objechać korek na Raszyńskiej na 521 w kier. Falenicy?
Dzisiaj na trasie 157 stało to co wcześniej pisałem, ale dzisiaj nie było instruktora na Zachodnim który by wprowadził SB, więc była wolna amerykanka
Każdy jeździł jak chciał
Czasami na Zachodnim stało 6 bryagd na 14
Były nawet przypadki potrójniaków i to dosłownie 157/10 + 157/8 + 157/1
Wytraciłem jedno kółko z opóźnieniem -120
Inni mieli większe opóźnienia 
-
NR
- (tygrys)
przecież to ZTM wybiera przewoźników odpowiedzialnych za SB na danej linii, tworzy zestawienie i przesyła imFlash8222 pisze:tygrys napisał/a:
Który przewoźnik jest wyprany aktualnie przez ZTM do sterowania 157 w DP
Przeczytaj post miśka to się dowiesz i nie wyprany tylko skierowany...
pan dziadek przyszedł już 4 minuty po rozkładowym odjeździe i dopytywał się dlaczego go niema, gdy usłyszał że korki rozpoczęła się awantur że to ZIELONA WARSZAWA i korków tam niemareserved pisze:tygrys napisał/a:
700 od 7 rano
No to z pewnością pasażerowie się naczekali
Wg papierów na dyspozytorni za sterowanie na 157 odpowiada MZA.... (dziwne wiem bo Mobi ma większośc brygad)tygrys pisze:przecież to ZTM wybiera przewoźników odpowiedzialnych za SB na danej linii, tworzy zestawienie i przesyła im
Ja miałem na 8/157 -145 ale po 20 wpadlem w swój czas
A wogóle ktoś powinien
Dziwisz się? średnie opóźnienie to ok -90-100 min ....Desert pisze:Wczoraj na Smoczej stałem jak głupi 35minut i nie jechało wogóle 157...
Po długim oczekiwaniu przyjechało 3/157 #6410
Jeszcze raz brawo dla chłopaków z ZTM-u (a i frajerzy stali i pisali czas, tylko ciekawe jak skoro wszyscy byli w plecy...); ciekawe czy mnie spisał na -140 czy na + 25
Spisał Cię na xx:xx. Kontrolerzy zasadniczo nie wiedzą, o której masz być na przystanku.Misiek997 pisze:ciekawe czy mnie spisał na -140 czy na + 25
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Jeżeli był gdzieś instruktor, to nie, bo na pewno by wprowadził SB. Jeżeli nie było, to policzą to wszystko po kolei i im wyjdzie, że jednak -145. Zwłaszcza, że w skrajnych przypadkach ściąga się od przewoźników karty.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Instruktora nie było. Mimo że buda na Dw. Zachodnim była otwarta sterowania nie chciala pani wprowadzić na 157 bo i po co...pawcio pisze:Jeżeli był gdzieś instruktor, to nie, bo na pewno by wprowadził SB. Jeżeli nie było, to policzą to wszystko po kolei i im wyjdzie, że jednak -145. Zwłaszcza, że w skrajnych przypadkach ściąga się od przewoźników karty.
Kiedy ZTM zajmie się tym potworem tj 157....