Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
Mnie bardziej przypomina 102 niż to coś z Marsylii. Ewentualnie tego ponuraka ze SpongeBoba.
Nadzieja matką....TLG pisze:Mam szczerą nadzieję, że jednak warszawski będzie zgodny z tym, co pokazywano w ofercie
Oferta była dokumentem poglądowym a nie ostatecznym.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Na wniosek oferentów termin przesunięto na 25.10.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Cały tekst tuKurier Kolejowy pisze:Warszawa: Pesa dostarczy nowe tramwaje
Tramwaje Warszawskie otworzyły koperty z ofertami w przetargu na zakup 30 tramwajów jednokierunkowych, całkowicie niskopodłogowych i wieloczłonowych. Jedyną ofertę złożyła firma Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz. Nowe pojazdy będą kosztować ponad 185 mln zł.
Kiedyś się mówiło że może być każdy tramwaj, pod warunkiem że będzie to Konstal.Teraz można firmę Konstal zastąpić Pesą...
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
Czyli w roku 2015 od stycznia do lipca będą dostarczane dwa rodzaje tramwajów Jazz trójczłonowy oraz pięcioczłonowy Jazz dwukierunkowy.
Oj 105Na niech drżą przed palnikiem.
Oj 105Na niech drżą przed palnikiem.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Wychodzi mnie 80 składów 105na to skasowania. Seria 11xx idzie pod palnik