MisiekK pisze:Wracając E8/508 ZAWSZE mam miejsce siedzące.
Ależ ja jak stanę pierwszy przy krawężniku i będę się rozpychał łokciami, to też zawsze upoluję siedzące miejsce w 709! Dla chcącego - nic trudnego.
MisiekK pisze:Cóż, ZTM nie jest od tworzenia komunikacji dla masohistów i wielbicieli jazdy po jaknajdłuzszej trasie.
W relacji MW - Tarchomin jeździłem od czasu do czasu, gdy miałem taką potrzebę. Przeważającą ilość podróży 186 odbywałem jednak na Ochotę i Wolę jako zalążek do dalszej podróży. Pomijam krótkie podjazdy do Galerii czy na Woronicza.
Teraz te wszystkie podróże będę realizował przez Centrum.
O to chodzi? Gratuluję!
Sami nie wiecie, czego chcecie. Raz chcecie wszystkich na obwód wrzucić - i dobrze. A potem, jak już zrobicie świetną linię obwodową, to musicie to spieprzyć i z powrotem ludzi do zatłoczonego Centrum wpychać.
MisiekK pisze:Linia 186 jadąc z Tarchomina na odcinku Rondo Zesłańców - Bitwy Warszawskiej wymieniała wszystkich pasażerów.
Nie żartuj, no błagam.
Pomińmy fakt, że tak do końca nie było, ale co mi powiesz o pasażerach z Wołoskiej, Racławickiej, Dw. Południowego? O Rakowcu nie wspominając!
Teraz będzie przesiadka z super częstego i super pustego 136, które zastępstwem za 186 jest takim jakim z koziej dupy jest trąba, w rzadsze, niż to było w komunikatach, 186.