Czytaj swoje posty zanim je wyśleszmałpa pisze:Wczoraj na 157 z tego co wiem było duże opóznienia m.in. -82.
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Wesoła zabawa na Puławskiej ursynowskiej, a także poranny koreczek na Pileckiego do jazdy na wprost/skrętu w lewo w Puławską sięgający prawie Centrum Onkologii.
A teraz prawdziwy hit - o 8 korek na Dereniowej do skrętu w Ciszewskiego sięgający Gandhi. Łochoł, tego jeszcze nie było
Oprócz tego po południu stała caluteńka Poleczki w kier. Puławskiej. BTW ten nowy asfalt nie jest specjalnie równy... ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
A teraz prawdziwy hit - o 8 korek na Dereniowej do skrętu w Ciszewskiego sięgający Gandhi. Łochoł, tego jeszcze nie było
Oprócz tego po południu stała caluteńka Poleczki w kier. Puławskiej. BTW ten nowy asfalt nie jest specjalnie równy...
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Ostatnie dni w Wawie to prawdziwy horror. Dla porównania - dziś przejeżdżałem przez Poznań ok godz. 17, ze wschodu na zachód północnym skrajem centrum miasta (Warszawska- Małe Garbary - Solna - Al. Wielkopolska - Wojska Polskiego - Św Wawrzyńca) . Korki były ale w porównaniu do tych ze stolicy to jak pieszczota 
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
404 - korki na pl. Narutowicza, Bitwy W-wskiej, Prymasa Tysiąclecia, moście i Modlińskiej. Kulminacyjnie na Tarchomin zajechałem -88. Na bramie R-7 -72. Ostatni zjazd z TaRchomina zamiast o 19:13 rozpoczął się o 20:05
.
Dodatkowo już po 8:00 rano wprowadzono SB na 710, a wieczorem przy skrzyżowaniu, gdzie robi się oberka przy Stocerze, rozbił się motocyklista. Motor poważnie uszkodzony, gdyż z duża siłą wjechał w osobówkę. Po 21:00 utrudnienia tamże, Policja wstrzymywała ruch.
(info od kierowcy 710).
Dodatkowo już po 8:00 rano wprowadzono SB na 710, a wieczorem przy skrzyżowaniu, gdzie robi się oberka przy Stocerze, rozbił się motocyklista. Motor poważnie uszkodzony, gdyż z duża siłą wjechał w osobówkę. Po 21:00 utrudnienia tamże, Policja wstrzymywała ruch.
(info od kierowcy 710).
- Solaris U10
W ogóle to od września, kiedy zmieniono ich ustawienie w związku z dodatkowymi fazami dla tramwajów, Al.Niepodległości stoi rano i po południu w stronę centrum. Za Nowowiejską jest już puściutko. Rano to już dawno nie pamiętam kiedy stało się tam w takim korku: ostatnio chyba podczas zamknięcia wschodniej nitki, kiedy wylali asfalt w miejscu torów.Solaris U10 pisze:Nie działają światła Nowowiejska/al. Niepodległości (a przynajmniej nie działały o 15).
Dziś popołudniu stały:
Al.Solidarności od Feminy do PL.Zamkowego,Świętokrzyska w obydwie strony od Ronda ONZ do Marszałkowskiej i odwrotnie,Marszałkowska od Świętokrzyskiej do Pl.Bankowego,Al.Jerozlimskie od Centrum do PL.Zawiszy+Od przyst.Popularna do Łopuszańskiej-Większość kierowców 517 omijała ten korek tą bocną drogą obok MAKRO za co im wielki
.
Al.Solidarności od Feminy do PL.Zamkowego,Świętokrzyska w obydwie strony od Ronda ONZ do Marszałkowskiej i odwrotnie,Marszałkowska od Świętokrzyskiej do Pl.Bankowego,Al.Jerozlimskie od Centrum do PL.Zawiszy+Od przyst.Popularna do Łopuszańskiej-Większość kierowców 517 omijała ten korek tą bocną drogą obok MAKRO za co im wielki
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Wybaczcie, że napiszę dokładnie inaczej niż wskazuje na to tytuł tematu, jednak przeżyłem dziś szok.
Niby piątek, niby jesień, a po mieście udało mi się po południu jeździć pięknie i bez korków.
Najpierw rano 709. Brygady, o których miałem info nie miały więcej niż -10.
503 po południu - tylko 5 min. w korku na Międzyparkowej.
112 - jak w weekend od Żerania do Karolina.
155 - to samo.
186 - podobnie.
No co sie działo, że na korki nie trafiłem jeżdżąc od 15 do 21?

Niby piątek, niby jesień, a po mieście udało mi się po południu jeździć pięknie i bez korków.
Najpierw rano 709. Brygady, o których miałem info nie miały więcej niż -10.
503 po południu - tylko 5 min. w korku na Międzyparkowej.
112 - jak w weekend od Żerania do Karolina.
155 - to samo.
186 - podobnie.
No co sie działo, że na korki nie trafiłem jeżdżąc od 15 do 21?