Ale jeśli jak już mówiłem wcześniej rozkład się nie zmienił (bo się nie orientuję) a wszystkie brygady z R-5 przeszły na R-2 to znaczy, że ich czas pracy się nie zmienił. Tu jest podobnie jak z linią 523 choć tej trzeba doliczyć jeszcze te kilkadziesiąt minut za kurs zjazdowy.ITS A 218 pisze:Tak, tylko tam nie ma już 506 bo przecież już R-5 nie obsługuje tej linii.
ObsĹuga linii przez poszczegĂłlne zajezdnie
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
Godziny zjazdów i wyjazdów....dzidek pisze:Czasu pracy brygad czy godziny wyjazdów i zjazdów ??ITS A 218 pisze:Jeżeli ktoś dysponuje takimi informacjami proszę uprzejmie o napisanie godzin pracy brygad w DP i DS na 506 z R11. Z góry bardzo dziękuje.
MZA R-4 "STALOWA"
"Stalowym autobusem po Warszawie" - Facebook
"Stalowym autobusem po Warszawie" - Facebook
Maksimum z forum jest. I tam nie są zaznaczone kolorem błękitnym owe linie. Patrzyłem na poprzednie (kwiecień i marzec) i także nie ma. Może to błąd jest. A tak na marginesie. Po co jest zakaz taborowy na 151?Proboszcz pisze:To chyba masz jakieś inne maximum. Bo z tego co widzę to Woronicza nadal ma zakazy na 186, 189 i E-2solaris8315 pisze:Wg maximum z maja zakaz nie obowiązuje linii 186, 189 i E-2 więc mogą sobie na niej jeździć 15-metrowce
No to widzisz - jeszcze nie do końca rozkminiłeś maximum. Otóż przeczytaj jeszcze raz opis tabeli i tam jest takie zdanie: "zakaz taborowy - ograniczenia w zakresie typu taboru (tło numeru linii różne od białego)". Tak więc zakazem taborowym są także objęte wszystkie linie na różowo (nie żebym i tym razem się czepiał tylko po prostu wyjaśniam)solaris8315 pisze:Maksimum z forum jest. I tam nie są zaznaczone kolorem błękitnym owe linie. Patrzyłem na poprzednie (kwiecień i marzec) i także nie ma. Może to błąd jest. A tak na marginesie. Po co jest zakaz taborowy na 151?
- R-9 Chełmska