Awarie i utrudnienia w metrze
Moderator: JacekM
- MeWa
- Cukiereczek
taki tłum jest prawie codziennie na Placu Wilsona. W ścisłych godzinach szczytu zdarza się. Poza tym niewykluczone, że np. jeden pociąg się popsuł, ale akurat nie robiłbym takich domysłów automatycznie dla godzin szczytu.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
O kurde, jak tak jest codziennie na Wilsonie to nieźle.MeWa pisze:taki tłum jest prawie codziennie na Placu Wilsona. W ścisłych godzinach szczytu zdarza się. Poza tym niewykluczone, że np. jeden pociąg się popsuł, ale akurat nie robiłbym takich domysłów automatycznie dla godzin szczytu.
Mam pewne przemyślenia ale to już do innego tematu.
to ja jeszcze dodam (sam czekałem na stacji CENTRUM w tym samym czasie), że pomiędzy tymi zapchanymi składami przejechał "techniczny" rusek (długi) bez zatrzymania. tuż za nim podjechał rusek "krótki" - to był sajgonmozgow pisze:(...)
Około 7:40 wchodzę do metra na Bankowym i mnie zamurowało - połowa peronu szczelnie wypełniona przez ludzi czekających na skład na Kabaty. Musiałem trzy przepuścić i dopiero do czwartego udało mi się wsiąść a i tak ścisk był nieziemski. (...)
Ten Techniczny jechał na Kabaty? Jeżeli tak to rozumiem wczorajszy mój problem.khangoor pisze:to ja jeszcze dodam (sam czekałem na stacji CENTRUM w tym samym czasie), że pomiędzy tymi zapchanymi składami przejechał "techniczny" rusek (długi) bez zatrzymania. tuż za nim podjechał rusek "krótki" - to był sajgonmozgow pisze:(...)
Około 7:40 wchodzę do metra na Bankowym i mnie zamurowało - połowa peronu szczelnie wypełniona przez ludzi czekających na skład na Kabaty. Musiałem trzy przepuścić i dopiero do czwartego udało mi się wsiąść a i tak ścisk był nieziemski. (...)
kabaty, kabaty...Kra pisze:Ten Techniczny jechał na Kabaty? Jeżeli tak to rozumiem wczorajszy mój problem.
No i wszysto jasne. Jeden skład nie zabierał pasażerów, potem wahadło na Wilsonie, a po nim czterowagonowy skład. Nie ma się co dziwić, że metro się na moment przytkałokhangoor pisze: to ja jeszcze dodam (sam czekałem na stacji CENTRUM w tym samym czasie), że pomiędzy tymi zapchanymi składami przejechał "techniczny" rusek (długi) bez zatrzymania. tuż za nim podjechał rusek "krótki" - to był sajgon
Nie wiem czy awaria ale opóźnienie na pewno czymś spowodowane. Dziś ok 12 jechałem od stacji Wierzbno do Świetokrzyskiej skladem nr 14. Przed kazda stacja zalaczal pneumatyczne do polowy tak ze z piskiem i szarpnieciem hamowal. W koncu na centrum widzialem jak maszynista pobiegl do 5 wagonu, slychac bylo dzwiek spuszczanego powietrza. Pobiegl spowrotem do kabiny, juz przy opoznieniu 9min
Na swietokrzyskiej bylo juz ok. Pneumatyczne zalaczaly sie juz przy koncowym hamowaniu a nie przed stacja.
18 31 189 193 401 N01 M1 S2 S3 KML Veturilo
Poszukuję wozu #8754
>>> Parkingi rowerowe w Warszawie <<<
Poszukuję wozu #8754
>>> Parkingi rowerowe w Warszawie <<<
Były ogłoszenia wcześniej.szczypior pisze:Prace konserwacyjne mogli robić w tygodniu, gdy metro nie kursuje w nocy
http://www.ztm.waw.pl/metro-zamk.php
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!