Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach (cz. 1)
Moderator: Wiliam
Rozebrany będzie 1-2 wiadukty (w załeżności jak się wyrobią) - pozostałe 2-3 na razie zostają....elijah pisze:A czy sama pętla też idzie do remontu, czy tylko jej zadaszenie nowe zrobią, żeby na łeb nie kapało?
Z nieszczelnej studzienki. MPWiK od 2 lat nie zamierza z tym nic zrobić.elijah pisze: /notabene, na tej pętlelce masakrycznie śmierdzi gówienkiem na peronach.../
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- tarantula01
- Kontakt:
Czy to jest pewne:
16 - od ronda Starzyńskiego na Dw. Wschodni
18 - od ronda Starzyńskiego na Żerań Wschodni
22 - skrócenie do pętli ZOO
516 - wydłużenie z Żerania FSO do pl. Hallera
linia Z - Żerań FSO - pl. Wileński
Bo w Echu Białołęckim chcę to podać.
16 - od ronda Starzyńskiego na Dw. Wschodni
18 - od ronda Starzyńskiego na Żerań Wschodni
22 - skrócenie do pętli ZOO
516 - wydłużenie z Żerania FSO do pl. Hallera
linia Z - Żerań FSO - pl. Wileński
Bo w Echu Białołęckim chcę to podać.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
A na Jagielońskiej będą jakieś dodatkowe przystanki dla zetki
Czy tylko te które są obecnie? 516 odcinek Rondo Starzyńskiego - Żerań pokona bez przystanków 
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
- Bastian
- Sułtan Maroka
Zetka z przystankami, 516 bez. I wcale to do ostatniej chwili nie było oczywiste...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Bezsens... Trzeba było wydłużyć te 516 do Wileńskiego z zaliczeniem wszystkich przystanków na trasie tramwaju (tak samo zrobić z 509 z zatrzymywaniem). A tak przedłużono 516 do Pl. Hallera bez przystanków pośrednich bo "hrabiostwo" z Tarchomina i Nowodworów nie może jechać w skandalicznych warunkach... Szkoda, że tego 516 nie wydłużono do CH Arkadia, mieszkańcy w zamian za skróconą 16 by mieli bez przesiadkową podroż do metra... (W końcu Z-2 będzie, więc można było śmiało taki myk zrobić...)