Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Czy ktoś normalny mógłby odpowiedzieć na moje pytanie?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Normalny? Tutaj?
Jeżdżą do 31 grudnia 2017 roku.Premo pisze:Nie wiem gdzie zadać to pytanie. Kiedy Scanie przestaną jeździć?
Wszystkie? Na ile lat był przetarg?
Grupa Południe - do 31 grudnia 2016 roku, Grupa Wschód - do 31 grudnia 2017 roku. Przetargi były na 10 lat.
W życiu się nie spodziewałem, że spędzając urlop na podkarpackiej wsi, dowiem się, iż ashir jest symbolem wawkomowej normalnościNordyk110 pisze:No i normalny człowiek odpowiedział kompetentnie.
Czekają. Ostatnio w Łukowiance na moje pytanie czy Czeremcha w wydaniu PR poczeka się kirerpoć obruszył że mu taką oczywistością głowę zawracam. Ale zawsze się lepiej upewnić.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Rożnie. Im bliżej 18:00, tym większy ruch. Wtedy rzeczywiście bywa opóźniony. Ale często już koło 14:00-15:00 zaczyna się korkować. O ruszanie z krańca bym się nie martwił, bardziej o dojazd na sam Mariensztat, bo można utknąć na dłużej w korku. Bo z krańca to i tak co jakiś czas jakikolwiek 127 wyjedzie.rudy pisze:Jak jest z punktualnością 127 na Mariensztacie w szczycie popołudniowym (16-17)Włochy, tzn. czy rusza z krańca o czasie
Czy MZA planuje kasacje Manów 18 m z 2003/4?
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Nie ma takich.zxcvbnm pisze:Czy MZA planuje kasacje Manów 18 m z 2003/4?