KM po uruchomieniu tramwaju na Powstańców Śląskich
Moderator: Wiliam
Pawciu, a pisałeś, że Wołoska dla tramwajów zacznie obowiązywać dopiero 28.02. Skąd to przyspieszenie?
Jeszcze 41 na SGGW? OJP......
Tych 260 m torów będzie za mało, żeby to całe towarzystwo tam pomieścić... Na Naruciaka go dać!
Tych 260 m torów będzie za mało, żeby to całe towarzystwo tam pomieścić... Na Naruciaka go dać!
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Wołoska tak. Ale 11 ZTM przygotował sobie juz teraz.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A brygady skąd?
Z 9.
Skoro na 11 brygady z 9, to dać tę bemowską nowinkę na Wiatrak i nie tworzyć ustrojstwa do Potockiej (, które w drodze do Huty zatka swym prawoskrętem rondo ONZ). 
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
To może zamiast robić 11, skierować 8 na Młociny? Chyba że magia liczby 11 musi być
Najprostsze rozwiązania są zawsze najtrudniejsze, a sukces PR-propagandy też musi zaistnieć...lis93 pisze:To może zamiast robić 11, skierować 8 na Młociny? Chyba że magia liczby 11 musi być
Rze co?pawcio pisze:Z 9.
Skierowanie 8 na Młociny nie pozwoli na jej pochowanie wraz z M2C. Inna rzecz że równoczesne kursowanie 8 i 11 też pomocne nie będzie.
I 17 będzie zaraz zasuwać z Tarcho na Służewiec przez Puławską?
To chyba normalne nie jest...
To chyba normalne nie jest...

Rzekotka.MichalJ pisze:Rze co?pawcio pisze:Z 9.
Ja rozumiem że czasami warto się mnie dopytać czy aby swype nie zrobił mi psikusa ale jedną cyfrę swype'em się ciężko pisze.
pawcio pisze:Inna rzecz że równoczesne kursowanie 8 i 11 też północne nie będzie.

Nie chodzi mi o swype, tylko o kuriozalność cięcia dziewiątki dla utworzenia 11 w drugim końcu miasta.
No pawcio wiem, ale jak mówi Mario, 11/8 (jedno i to samo w tym wypadku) skierować do Wiatraka, ciąg Jerozolimskie - Wiatrak nie straci na możliwościach przewozowych jak zabiorą z 9 i będzie git (chyba). Tylko czy wtedy koniecznym byłoby przemianowanie 8 na 11? o.O
No i to rodzi inne pytanie - co wspomoże JP2 jak nie planowana 11? Problem rodzi problem
No i to rodzi inne pytanie - co wspomoże JP2 jak nie planowana 11? Problem rodzi problem