Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Jeżeli nie będzie wypadku na TS generującego opóźnienia wtórne to powinno być dobrze.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- fik
- Naczelne Chamidło
157 Szczęśliwice - Wola-Ratusz w DP ok. 8.30 jeździ w miarę punktualnie i przewidywalnie? Ostatnie moje próby korzystania z tej linii w zbliżonej porze były dość traumatyczne, ale to było lata temu.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Żelazna o tej porze wygląda całkiem w porządku. Nie wiem jak odcinek wcześniej.

-
bartoni722
Na spokojnie możesz jechać, od tamtych czasów urealniono czasy przejazdu, a ruch na mieście zwłaszcza ostatnio zmalał.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Pytanie pod kątem poszukiwania mieszkania - jak wygląda dojazd 136 z Ochoty (BW 1920 na przykład) do mordoru? Regularne to to? Rozkładowe czasy są prawdziwe? Da się oprzeć o to codzienną egzystencję?
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
-
bartoni722
Tak, na spokojnie. Rano za BW1920 to przeciwpotok dla korków (czasami ok. 9 potrafi się przytkać APT między Wolską i Kasprzaka ale nadal nie powoduje to gigantycznych nieregularności), postoje są zacne a czasy przelotu dosyć luźne. Na powrocie jeśli jest armagedon (co się zdarza raz na kilka tygodni/miesięcy) to najgorszy beton jest za ZP BW1920.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
Beton do Ronda Zesłańców - które zwyczajnie nie wyrabia - może ciągnąć się na całą Bitwy i dalej np. w Pawińskiego czy Siemieńskiego.
Natomiast w drugą stronę - ŻiW wydaje się ostatnimi czasy lżejsza trochę, a i dołożono nowy łącznik J.P. Woronicza do ŻiW.
No i w tej relacji powinien być ok rower
Natomiast w drugą stronę - ŻiW wydaje się ostatnimi czasy lżejsza trochę, a i dołożono nowy łącznik J.P. Woronicza do ŻiW.
No i w tej relacji powinien być ok rower
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Dobra, nieważne, wdepnąłem w ofertę od nigeryjskiego księcia (250 zł dej) ![;]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
FCBARCA.COM
FCBARCA.COM
Szczerze mówiąc prędzej spodziewam się tam trambuspasa w odległych planach niż zwykłego buspasa (mimo 3 pasów - ale nie na całej długości).
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
No ale przecież on miał już powstać w zeszłym roku, w zasadzie brakowało tylko wymalowania... i przyszła pandemia...KwZ pisze:Szczerze mówiąc prędzej spodziewam się tam trambuspasa w odległych planach niż zwykłego buspasa (mimo 3 pasów - ale nie na całej długości).
ŁK
Wczoraj słuchałem debaty w gazecie wyborczej i mówili że w tym lub przyszłym roku zrobią buspas na Bitwy i na Łopuszańskiej.Łukasz pisze: ↑24 mar 2021, 21:18No ale przecież on miał już powstać w zeszłym roku, w zasadzie brakowało tylko wymalowania... i przyszła pandemia...KwZ pisze:Szczerze mówiąc prędzej spodziewam się tam trambuspasa w odległych planach niż zwykłego buspasa (mimo 3 pasów - ale nie na całej długości).
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
z BW1920 do Mordoru polecałbym rower. Do samej Domaniewskiej jest asfalt.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.