chyba by się przydałobohun pisze:Bad
ZdjÄcia forumowiczĂłw
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Eksploruje nieznane tereny.SławekM pisze:Grzebie w śmieciach ?
Jak widać czegoś innego... Np. kart drogowych czy też widocznej zmiany przystankowejreserved pisze:Czyżby w koszu na śmieci poszukiwał jakiś rzeczy z PRL-u?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
chwilę po wykonaniu zdjęcia wyciągnął z tego kosza okładkę filmu dvd z roznegliżowanymi paniami w rolach głównych...
Nie nazywajmy szamba perfumerią.
Gołe baby i tyle!
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Wieczorem?BJ.2052 pisze:mateusz72 napisał/a:
Eksploruje nieznane tereny.
Toż ten rejon poznał Ty z mno i Rataraciakem!
Nieprawda!mateusz72 pisze:Eksploruje nieznane tereny.

Były już poznane!
Zamykam, nie otwieram
Na przyszłość radzę uwazniej czuwać
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Ale na budowie Reaktora Opatrzności raczej nie był, nadwiślańskiej wywrotki też nie miał z pewnościągemba pisze:aa tam, cwaniaku 72 eksploruje dogłębniej, bo i w środku zagościł
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
Po rocznej prawie obecności na forum, kiedy już nabrałem jakiej takiej pewności, że nie jest ono siedliskiem maniakalnych morderców itp., postanowiłem się ujawnić
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears