No to w takim razie mogli od razu 13 wysłać na Żerań Wschodni...mariow pisze:a na wzmocnienie relacji Bródno - Gdański pójdzie tajemnicze 41 (czyżby na Koło, wraz z wywaleniem 13?
(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie są przesądzone, wniosek był pisany dopiero co. Są zdecydowane, ale póki nie ma zlecenia, póty nie można mówić o "przesądzeniu".Glonojad pisze:Też uważam, że to nie w porządku, że przesądzonezmiany nie są szerzej podane.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Owszem.geograf pisze:A może casus 46
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
hmmm, choć wydaje mi się że 46 się nie za bardzo sprawdza w takim wydaniu ....Bastian pisze:Owszem.geograf pisze:A może casus 46
ale rozwiązanie bynajmniej ciekawie
mam tylko pytanie, bo sam nie mam jak zaobserwować tego, czy tak częsta 1 naprawdę potrzebuje jeszcze wsparcia? no i trzeba przyznac ze brakuje mozliwosci wjazdu tramwajow ze Słomińskiego na Andersa z zahaczeniem Dw. Gdańskiego ....
czyli pewnie bedzie układ:
4 - przez most Gdański i Starzyńskiego
13- Kaweczyńska-Stalowa
23 - Nowe Bemowo - Metro Ratusz
26 - Górczewska - Metro Ratusz
32 - zawieszone
41 - jak napisał geograf
46 - zawieszone
PURA VIDA!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Muszę Cię zmartwić - pomysł linii 41 jest obecny co najmniej od jesieni 2007, jeśli nie 2006 (już mi się lata pierniczą).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Niestety, tylko ściągnąć, z odesłaniem gorzej 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czemu ci się nie podoba?mariow pisze:ale rozwiązanie bynajmniej ciekawie
Jakie Nowe Bemowo, przecież Młynarska też out of order.mariow pisze:23 - Nowe Bemowo - Metro Ratusz
- R-9 Chełmska
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A potem Femina (o dzięki Ci, dyretkorze R., żeś nam przesunął remont z września, żeby go można było zrobić w maju...), a przez cały czas most. A w wakacje Kercelak
.
Harmonogram jest nieco zmieniony. Femina będzie koniec czerwca i lipiec, w maju/czerwcu będzie Pl. Bankowy (zamienił stryjek siekierkę na kijek). A Kercelak od sierpnia do października.Glonojad pisze:o dzięki Ci, dyretkorze R., żeś nam przesunął remont z września, żeby go można było zrobić w maju...
PS. remontu Feminy w zeszłym roku to wywalił przez przypadek inż. Galas?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem