O spółce PKP Intercity
Moderator: JacekM
Ładna pogoda, więc Warszawa jedzie nad morze. Tylko słabo to widzę, bo w jadącym o 4.40 Monciaku miejsca leżące, a w jadącym godzinę później Neptunie brak miejsc nawet w 1 klasie. Szkoda, że nie ma Słonecznego (w zeszłym roku, o tej porze jeździł już w weekendy, prawda?). Będzie jeździł w ogóle w tym roku?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przez Bydgoszcz czy klasyczną trasą?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O Jezu.... w tym czasie na Kanary da się dolecieć (choć za nieco większe pieniądze).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- R-9 Chełmska
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale na miejscu, mimo tradycyjnej nadmorskiej drożyzny, w Norwegii dużo, dużo drożej...R-9 Chełmska pisze:Ale do Norwegii się da za 34 złoteashir pisze: O Jezu.... w tym czasie na Kanary da się dolecieć (choć za nieco większe pieniądze).I szybciej trochę.