Gdzie ty jeszcze do 165 chcesz upchnąć studentów?Łukasz pisze:A zamiast 193 co do metra z tamtych osiedli? A niech to będzie jakieś 165
PorzÄ dki na poĹudniu (117, 519)
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Po co dawać alternatywę skoro ona już istnieje...Łukasz pisze: Zabiera się Wołoskiej połączenie ze ścisłym Centrum - nie dając NIC w zamian.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
[sciana] Naprawdę myślisz, że dlatego na Ząbkowskiej nie da się wsiąść dlatego, że na pierwszym przystanku na Ząbkowskiej wsiada 200 osób? Byłeś tam kiedyś w ogóle? Myślisz, że to 338 to po co jest na przegubach? Tak for fun, bo stalowa nie ma lwiątek, a ktoś lubi linie kończące przy Wileńskim? To jak nie byłeś, to pojedź swoim rowerkiem jak się zrobi cieplej, może CI go nie skroją i zauważ, że tam się robi zagłębie przemysłowe na miarę Służewia Biurowego jeśli chodzi o zatrudnienie ludzi.Adam G. pisze:Brakuje pętli gdzieś na końcu Ząbkowskiej. Bo ciągnięcie tego aż na Utratę to owszem, żałosny żart.Łukasz pisze:Tak żałosny żart. Spróbuj wsiąść do tej linii na Ząbkowskiej - tzn. do scanii.
A może te U-18 to są tam przypadkowo. Albo wspomożenie w postaci 338.
Nie chce Ci się? A gógla nie umiesz użyć? To zobacz firmy, które mają biuro na Matuszewskiej, 2 przystanki przed Utratą. A nie chciało mi się przekopiowywać tych, które są na całej Zabranieckiej rozrzucone.
Siodemka S.A.
TUCHLER Polska Technika Estradowa i Tekstylia Sp. z o.o
Rusak Business Services Sp. z o.o.
Vegdis Sp. z o.o.
Telestar Electronic Ltd. Sp. z o.o.
Ipson Sp. z o.o. Art. higieniczne, środki czystości i opatrunkowe
Manta Multimedia Sp. z o.o.
Pasgala. Hurtownia dodatków krawieckich
1K. Hurtowania artykułów biurowych. serwis maszyn budowlanych
Initial Matadoor Sp. z o.o.
B & T Distribution Sp. z o.o.
Loxx Sp. z o.o. Spedycja, magazynowanie, dystrybucja
X-Press Couriers - przesyłki, usługi kurierskie
Solera Sp. z o.o. Hiszpańskie produkty spożywcze
Gyma Poland Sp. z o.o. Importer. Artykuły spożywcze
Lark Polska. Sp. z o.o.
Viands Sp. z o.o.
North Coast
Marimax Polska Sp. z o.o.
Royal Sp. z o.o. PH
Atlanta A.M. Sp. z o.o.
Multico. Sp. z o.o. Drukarnia
Ampacet Polska Sp. z o.o.
Cellpack Polska. Sp. z o.o.
Ama S.a. PH
Kasy fiskalne TECHKAS Warszawa
"ELEMIS kasy fiskalne / Kasy fiskalne, sklepowe - Warszawa, ul. Matuszewska 14 - Panorama Firm" - pf.pl
Seregni Printing Group Sp. z o.o. Oddział
Gespar. Dystrybutor pieluchomajtek Egosan
Eleks sp.j. Okablowanie strukturalne
Thomas-Beton Polska. Sp. z o.o. Zakład produkcyjny
X-Press Couriers Sp. z o.o.
Dachser Sp. z o.o.
PLV. Transport międzynarodowy
We R Supply Europe Sp. z o.o.
Elemis. Kasy fiskalne
Sanico Electronics Polska Sp. z o.o.
Light Druk Sp. z o.o.
Madex. Magdziarz M.
HRX Poland Sp. z o.o.
Sklep monopolowy
Piomar. Kasy i drukarki fiskalne
Sack Invent Trading Sp. z o.o.
Incoll Poland Sp. z o.o.
Donau-Design Polska Sp. z o.o.
Otec Polska Sp. z o.o.
Zik-Bud s.c. Firma remontowo - budowlana
Incoll Polska Sp. z o.o.
Nie rozumiem, co tu w takim razie jeszcze robisz.[/quote]Łukasz pisze:Naprawdę żałosny jest poziom tego forum.
Jestem tu po to, żeby wytykać debilizmy*
*tego słowa użył wczoraj Zbyszek Hołdys w stosunku do wypowiedzi Pawła Kukiza w Rozmowie Rymanowskiego w TVN24, więc przyjmę nawet 10 punktów karnych.
[ Dodano: |26 Sty 2011|, 2011 00:09 ]
Napisałem __Jakieś__. Niech to będzie 365, przecież nie myślalem o 165 co 15 minut na urbinetkach.Bastian pisze:Gdzie ty jeszcze do 165 chcesz upchnąć studentów?Łukasz pisze:A zamiast 193 co do metra z tamtych osiedli? A niech to będzie jakieś 165
ŁK
Czasem wolę użyć głowy. Większość z tych firm ma pracę zmianową i zapełnienie jest w ściśle określonych kursach. Tam powinna sobie jechać wyłącznie dowozówka do Wileńskiego, obsługiwana czymś mniejszym i zarazem będąca znacznie bardziej punktualną linią. Przynajmniej wg obecnie panujących trendów. Nie zaszkodziłoby też dogadać się z tymi firmami, o której kończą pracę i w jakich godzinach potrzebne są autobusy.Łukasz pisze:Nie chce Ci się? A gógla nie umiesz użyć? To zobacz firmy, które mają biuro na Matuszewskiej, 2 przystanki przed Utratą. A nie chciało mi się przekopiowywać tych, które są na całej Zabranieckiej rozrzucone.
noidea
Ale ale ale... po co macie jeździć do Centrum? Cieszcie się, że macie tramwaj, do Centralnego! Źleeee? To zaraz nie będziecie mieć nic! Albo skierujemy 17 do Zawiszy przez Pola Mokotowskie jak tylko nadarzy się taka okazja, to będziecie mieli Centrum.Kleszczu pisze:Po co dawać alternatywę skoro ona już istnieje...Łukasz pisze: Zabiera się Wołoskiej połączenie ze ścisłym Centrum - nie dając NIC w zamian.Tak - DWC jest w ścisłym Centrum czy to się komuś podoba czy nie
Centrum się zachciało. A dalej do metra i metrem jechać! Nie ma gdzie wejść? To bardziej rano jeździć, o 5 jest gdzie wejść!
Kasacja 117 to próba pokazania na siłę, że 210 jest idealną i potrzebną linią.
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
No toż jeździ!Adam G. pisze:Tam powinna sobie jechać wyłącznie dowozówka do Wileńskiego, obsługiwana czymś mniejszym i zarazem będąca znacznie bardziej punktualną linią.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja naprawdę wkrótcę zacznę walić po głowach za takie dywagacje! Od razu dodam: bynajmniej nie tylko twoje.Łukasz pisze:Ale ale ale... po co macie jeździć do Centrum? Cieszcie się, że macie tramwaj, do Centralnego! Źleeee? To zaraz nie będziecie mieć nic! Albo skierujemy 17 do Zawiszy przez Pola Mokotowskie jak tylko nadarzy się taka okazja, to będziecie mieli Centrum.
Centrum się zachciało. A dalej do metra i metrem jechać! Nie ma gdzie wejść? To bardziej rano jeździć, o 5 jest gdzie wejść!
I dlatego 338 jest na Lionsy, bo powinna to być wyłącznie dowozówka obsługiwana czymś mniejszym? Akurat 138 jest linią o równomiernym i rozsądnym zapełnieniu na krańcach, a tego się często nie spotyka w liniach tranzytowych. Bredzisz.Adam G. pisze: Tam powinna sobie jechać wyłącznie dowozówka do Wileńskiego, obsługiwana czymś mniejszym i zarazem będąca znacznie bardziej punktualną linią.
Jeszcze raz powtarzam: 8 minut to nierealny Marketing.
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
Uzasadnij mi wobec tego swój tok myślenia: zabierzemy pozostałe linie (tak w ogóle to nie twierdzę, że w tej koncepcji nie ma sensu), a zarazem zmniejszymy tabor na tej, która zostanie?Adam G. pisze:Bastian pisze: No toż jeździ!
No już już. Pal licho to centrum. Wilanów - GM jest istotnym problemem IMHO, aczkolwiek Wilanów - Służewiec Biurowy też jest jakimś, a to dobrze jednak jakby skręcało w Wołoską. Niby mogłoby na Spartańską, ale skoro już tu jedzie, to ten Szpital by też się przydał. No i tak dochodzimy chyba do Rakowieckiej.Bastian pisze: Ja naprawdę wkrótcę zacznę walić po głowach za takie dywagacje! Od razu dodam: bynajmniej nie tylko twoje.
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
To teraz dla odmiany ja się zapytam ciebie: kiedy ostatnio miałeś do czynienia ze 165?Łukasz pisze:przecież nie myślalem o 165 co 15 minut na urbinetkach.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Łukasz pisze:Ale ale ale... po co macie jeździć do Centrum? Cieszcie się, że macie tramwaj, do Centralnego! Źleeee? To zaraz nie będziecie mieć nic! Albo skierujemy 17 do Zawiszy przez Pola Mokotowskie jak tylko nadarzy się taka okazja, to będziecie mieli Centrum.Kleszczu pisze: Po co dawać alternatywę skoro ona już istnieje...Tak - DWC jest w ścisłym Centrum czy to się komuś podoba czy nie
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Bastian
- Sułtan Maroka
No i doszliśmy do 210.Łukasz pisze:No i tak dochodzimy chyba do Rakowieckiej.
Jechałem kiedyś spod Centralnego, tunelem pod JP, do Staszica. Jakiś kwadrat, co się właśnie przebrał z 412 (było tak?) i zjeżdżał do zajezdniBastian pisze:To teraz dla odmiany ja się zapytam ciebie: kiedy ostatnio miałeś do czynienia ze 165?Łukasz pisze:przecież nie myślalem o 165 co 15 minut na urbinetkach.
No weź się odczep od tego numeru no, mówię o jakiejś lokalnej linii, 165 jest lokalne, w dodatku ma jeździć Wilanowską, a nam zależy na Służewiu przecież
ŁK