podobnie jak skrócenie dwóch dodatków na 723, ktoś ma kłopoty z mysleniem. Bilety drożeją, autobusy nowe w drodze a tu się zmniejsza plan przegubów.alojz pisze:Trafiłem dziś na tą brygadę w porannym szczycie. Brawa dla pomysłodawcy.marko80 pisze:Skrócenie jednej brygady na 145 to też jakiś zart w sumie.
Zmiany obsługowe - grudzień 2012
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
bartoni722
705 wcale nie jeździ pełne do tego metra. Sporo osób wysiada na konwaliowej. Na 705 mogłaby spokojnie kursować jedna solowka tak jak poprzednio i jeden przegub jak poprzednio. 723 jest dużo mocniej oblężone, zresztą po co 705 na przeguby jak 511 jeździ co 4 minuty w szczycie A.bartoni722 pisze:Nie zmniejszono planu na przeguby, te dwie solówki na 723 to ponoć dawca na 705...
-
bartoni722
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Po wozach wnoszę, że D24 i D29 to Ursus. Ale na pewno nie będę ci organizował wypisówek grzebiąc w papierach na Utracie. Masz nadmiar czasu, ustawiaj się na Witosa i spisuj, spisujashir pisze:D24 i D29 jak najbardziej występuje. Sam dziś jechałem A710 na D24(B)/162, a na D29(B)/162 był A719, który postanowił zrobić niezłego psikusa pasażerom na Gorzykowskiej, tylko nie pomyślał, że nie wszyscy pasażerowie są zainteresowani dostaniem się do pojazdu, a sprawdzeniem brygadówki.Szeregowy_Równoległy pisze:Wtyczki Mobilisu nie jeździły, czy jeździły poopóźniane? Bo nie do końca problem wyjaśniłeś. No i przy PTR z Targówka na Chełmską mogą wystąpić opóźnienia, bo z Pragi wcale nie jest tak łatwo się wydostać. Jagiellońska stoi, Ratuszowa stoi, Wisłostrada stoi, Ząbkowska stoi, Strażacka i Chełmżyńska też stoją. Jakieś propozycje w temacie "jak szybko i sprawnie przebić się z Targówka na Chełmską w szczycie B"? To, że wtyczki nie jeździły po kolei wynika zapewne z różnych tras PTR wybranych przez kierowców, czyli różnych opóźnień złapanych przy włączeniu z Chełmskiej. D24 i D29 na Utracie nie ma, przynajmniej nie występują w wyjazdówce, nie wiem kto to obsługuje. A wyświetlacze w starych U12 to odwieczny problem, zdziwiłbym się, gdyby wszystko zadziałało tak, jak powinno.Wtyczki jeździły, ale nie widziałem D27(B)/162, wyjechało to w ogóle z Utraty? Da się sprawdzić co na to dyspozytor wysłał? Np. D30 (ten twój A149) jechał po D24.
Czasem wystarczy przeczytać poprzedni post:Pawel_ pisze:Szukałem, ale nie znalazłem. Która brygada na 145 jest na solówkę?
viewtopic.php?p=810349#810349
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Przypadkiem natrafiłem na ten temat, ale zauważyłem coś co mnie zdziwiło i postanowiłem zapytać - ci pasażerowie z 145 wyparowali tak nagle, że z 18 przeszło się już do solo? Nie przypominam sobie wielkich pustek na tej linii, wręcz przeciwnie.Pawel_ pisze:Szukałem, ale nie znalazłem. Która brygada na 145 jest na solówkę?