rhemek pisze:Bez żartów. U Was mieszka z 5% populacji obsługiwanej przez 125 i 525. A czytając to forum to chyba dziwnym trafem właśnie Wasze rejony stały się najważniejsze komunikacyjnie...
Bez żartów, przecież Anin ma dostęp do kolei, i co nie korzysta? Biedaki....

Najpierw poczytaj trochę zaludnienie obu osiedli, a później chwal się liczbami i statystykami!
PS: Jeszcze babcia by ci powiedziała, że kiedyś zasuwali do Kościoła właśnie w Zerzniu!! A teraz to wielki Anin
rhemek pisze:Swoja droga dziwę się ludziom, którzy kupują mieszkania na totalnym zadupiu bez niczego, a potem się dowiadują ,że nie mają komunikacji. Jeździłem ostatnio trochę rowerem po Zerżniu i śmiać mi się chce z tych super apartamentowców postawionych tam, gdzie diabeł mówi dobranoc ...
Po twoich postach (przepraszam za słowa) widać że jesteś Matołem! Bo nawet nie potrafisz poprawnie napisać miejsca po którym jeździłeś! Przypomnę, że osiedle nazywa się Zerzeń! To tak jak by napisać, że jeździłeś rowerem po Anijnie, albo Anninnie

I sam nie wiem co lepsze, mieszkać w okolicy zabudowywanych pól, czy w lesie
Skończmy już tą dziecinadę i przejdźmy do sedna tematu!
@Bastian
Czy otrzymujecie może jakieś sygnały w sprawie zwiększenia częstotliwości 147 od mieszkańców, albo od dzielnicy? Bo wiem, że spora grupa osób poinformowała, że będą dawać sygnały dzielnicy Wawer i do ZTM. Czy wiesz coś może?