Zmiany obsługowe - luty 2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Na to wychodzi, ale ITS nadal będzie miał tam 2 całki i Mobilis chyba tą jedną swoją też. 
A 53/110+132 zostaje w ITSie?ashir pisze:Z 2, 3, 4, 5 i 09/103; 1, 2 i 05/110; 16 i 018/114; 08/126; 01, 02, 03, 04/314. A na 157 zostają 2 całki, a dotychczas miał 3, 5, 7 i 9/157, więc zapewne coś z tego. Dodatkowo zszedł z 5 i 6/156, a ja już od listopada nie obsługuje 4/222.vernalisadonis pisze:D dokładnie z jakich brygad zejdzie ITS?Za to ja bym się chętnie dowiedział czy i ile w weekendy zmniejsza udziałów na 103 i 157. Bo na 426, N03 i N64 to pewnie bez zmian będzie jeździł ITS?
W takim razie wybacz, że uzyskałem błędną informację. A deskorolki na dodatkach na 191 i 713 potwierdzasz?pawcio pisze:Szalony jesteś jeśli chcesz wpuścić rano solówki na Saska do Politechniki.
Nie, ale to kursuje w weekendy.J23 pisze:A 53/110+132 zostaje w ITSie?
Normalnie 40 metrów krawędzi prostej plus skosy. Znacznie krótsza jest ta Za zjazdem z ronda przy Pisarka. Tam nie ma pełnych 20 metrów.ashir pisze:To tam będzie musiała być długa zatoka, jak tylko tam będą postoje dla 151.
Zawrotka przy Pisarka nie będzie problemem. Bardziej się zastanawiam nad przejazdem przez rondo Poligonowa/Kompasowa w kierunku Ostrobramskiej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Mam obawy, że to rondo jest ciut zbyt wypukłe na środku... Jeśli nie było tam próby przegubem, to może być ciekawie...
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Na linii 151 w zupełności wystarczyłyby solówki (przynajmniej na początek).
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
151 będzie zawracał na drugim rondzie, pomiędzy tymi dwoma rondami jest zatoka, która będzie przystankiem na żądanie. Przystanek na południowej jezdni (w stronę wschodnią) będzie końcowym.
Wtyczek na 517 będzie jak pisał Pawcio, 9 sztuk.
2 Mobilis, 2 Woronicza, 1 Kleszczowa i 4 Ostrobramska.
Będą tylko rano.
Wtyczek na 517 będzie jak pisał Pawcio, 9 sztuk.
2 Mobilis, 2 Woronicza, 1 Kleszczowa i 4 Ostrobramska.
Będą tylko rano.

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
A ten na żądanie to nie przed pierwszym rondem? Bo tak jest na mapie ZTM.Czotyk pisze:151 będzie zawracał na drugim rondzie, pomiędzy tymi dwoma rondami jest zatoka, która będzie przystankiem na żądanie. Przystanek na południowej jezdni (w stronę wschodnią) będzie końcowym.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nowa linia jest dedykowana dla osiedli położonych wzdłuż Nowaka-Jeziorańskiego i Poligonowa. A te zanim się przekonają do komunikacji z innych ciągów niż silna Ostrobramska tudzież Bora-Komorowskiego (i przyległości typu Umińskiego) to trochę to potrwa.Wiliam pisze:Chyba w składach
No co Ty nie powieszCzotyk pisze:151 będzie zawracał na drugim rondzie, pomiędzy tymi dwoma rondami jest zatoka, która będzie przystankiem na żądanie. Przystanek na południowej jezdni (w stronę wschodnią) będzie końcowym.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Na mapie ZTM to ja nawet tych szarych kropek nie dostrzegam 
Zacisznin, tak wiem, pokręciłem oczywistą oczywistość. W każdym bądź razie Ashir ma jednak wątpliwości
To ma wyglądać jak na mojej prymitywniej grafice. I to tyle, już będę cicho 
Zacisznin, tak wiem, pokręciłem oczywistą oczywistość. W każdym bądź razie Ashir ma jednak wątpliwości

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
Bo trzeba się dobrze przyjrzeć.Czotyk pisze:Na mapie ZTM to ja nawet tych szarych kropek nie dostrzegam
Bo nie wiem czemu, ale myślałem, że przystankiem krańcowym będzie ten po zawróceniu, pomimo stosownych opisów w komunikacie.Czotyk pisze:W każdym bądź razie Ashir ma jednak wątpliwości
Nie, nie jechałem.Łukasz pisze:Ashir już jechał 151.