Gazeta lub czasopismoFlash8222 pisze:Jaka gazeta?chruscik pisze:Jak dla mnie mogla by byc cala gazeta arialemCzasopismo!
![]()
Nowa Zajezdnia
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Przepraszam więc, że napisałem szybko kolosa z systemu prawa, zszedłem na dół i stałem z kolegą przed budynkiem wówczas gdy Ty z niego wychodziłeśMeWa pisze:ojj swój numer miałeś dostać jutro
WybaczamMeWa pisze: śpieszyłem się, bo umówiony byłem z chruścikiem, ale wpierw musiałem ponownie odwiedzić Marymont, ale nie dojechałem tam, bo obsługa stacji Dworca Gdańskiego znajoma
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Tylko czasopismosolaris8315 pisze:Gazeta lub czasopismoFlash8222 pisze: Jaka gazeta?Czasopismo!
![]()
Polecam poczytać co to jest gazeta i czasopismo.
- MeWa
- Cukiereczek
uściślając: nie mam pretensji - problem z głowyR-11 Kleszczowa pisze:Przepraszam więc, że napisałem szybko kolosa z systemu prawa, zszedłem na dół i stałem z kolegą przed budynkiem wówczas gdy Ty z niego wychodziłeśMeWa pisze:ojj swój numer miałeś dostać jutro![]()
zresztą co miałem być rozmowny, jak Ty byłeś zajęty rozmową z kimś innym
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Dla Ciebie mogłem ją przerwaćMeWa pisze: zresztą co miałem być rozmowny, jak Ty byłeś zajęty rozmową z kimś innym
//a jutro to ja się uczę do socjologii i hisotrii powszechnej XXw
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- MeWa
- Cukiereczek
ano, ale druk jednak kosztuje; pewnych kosztów po prostu nie ominie się i trzeba je pokryć, no chyba, że ktoś jest na tyle bogaty, że zakłada, iż będzie charytatywnie z własnej kieszeni łożył, a do tego jeszcze wkładał mnóstwo czasochłonnej pracy...jacek pisze:Tania nie jest.Piotrek pisze: To dobrze - do dyszki ujdzie.
- MeWa
- Cukiereczek
cóż, wiedza albo przyjemność (jak kto woli) kosztuje - ale trzeba brać pod uwagę fakt, że jest to wydatek na dwa miesiące, gdyż ze względów organizacyjnych, przyjęto iż początkowo z taką częstotliwością ukazywać się będzie pismo.