OGNICHO :]
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
Ikarus 5780
Widzę, że do terminów to na poważnie ten temat będzie trzeba śledzić za pół miecha, bo na razie wielu konkretów nie ma, a jeśli chodzi o 16 czerwiec to będzie ok, bo sesję zaczynam 19.06, chyba, że jakiś profesor zażyczy sobie zerówki w następny dzień, jeśli nie to jestem.
Również się piszę, jednak ze względów logicznych, prosiłbym o zaczęcie ok. godzinkę- półtora wcześniej, bo fajnie by było trochę posiedzieć...
Swoją drogą ognicho można by połączyć z jakąś mini wycieczką rowerowo-busową ( busową dla tych, co mieszkają dalej), byłoby miło.
Jeżeli absolutnie mnie nie chcecie, a są na pewno takie osoby- KRZYCZEĆ !!!
A termin- może być.
Swoją drogą ognicho można by połączyć z jakąś mini wycieczką rowerowo-busową ( busową dla tych, co mieszkają dalej), byłoby miło.
Jeżeli absolutnie mnie nie chcecie, a są na pewno takie osoby- KRZYCZEĆ !!!
A termin- może być.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Pod warunkiem, że się nie ma prawa jazdyTramwaj Solo pisze:Jazda slalomem ciekawsza
[ Dodano: 2007-05-29, 00:05 ]
Ja nie mam absolutnie nic przeciwko. Ziomal - wesoły chłopakJeżeli absolutnie mnie nie chcecie, a są na pewno takie osoby- KRZYCZEĆ !!!
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Może być jeszcze mniejsza, jeśli okaże się, że w wyznaczonym na ognisko terminie będę akurat pracować.solaris8315 pisze:Na razie lista jest skromna:
gronostaj
solaris8315
słupek
ZaciszaniN
Ikarus 5780
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Ja się (a raczej Ciebie) nie znam więc może zdradzisz gdzie pracujeszZaciszaniN pisze: Może być jeszcze mniejsza, jeśli okaże się, że w wyznaczonym na ognisko terminie będę akurat pracować.
- MeWa
- Cukiereczek
Na ognicho możesz przyjść za darmo, no chyba, że kiełbasę będziesz chciał podgrzaćczaroT-11 pisze:Ja się (a raczej Ciebie) nie znam więc może zdradzisz gdzie pracujeszZaciszaniN pisze: Może być jeszcze mniejsza, jeśli okaże się, że w wyznaczonym na ognisko terminie będę akurat pracować.![]()
Hmmm...
Tak sobie myślę i dochodze do wniosku, że może i ja w końcu bym gdzieś z Wami "podreptał"...
Z tym że ja bym na jakieś 60% się zapisał gdyż wszystko będzie zależało od grubości mojego portfela, a z tym od dawna są problemy
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]