521 to albo powinno odlecieć do krainy wiecznych objazdów, albo jechać Łazienkowską.reserved pisze:No pewnie... spieprzyć 521 do połowy i tak zostawić.
Koniec ze zmianami w Komunikacji Miejskiej
Moderator: Wiliam
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
To wypad na stałe.reserved pisze:Żeby znowu woziło puchy?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Mniej od odbecnej odsłony by nie woziło.reserved pisze:Żeby znowu woziło puchy?MisiekK pisze:albo jechać Łazienkowską.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Dęboszczak
W wakacje nie było studentów, którzy zapychają autobusy na odc. Wiatraczna - Banachareserved pisze:Ta... przykład mieliśmy rok temu.
To nie pamiętasz już, jak po dobrej frekwencji na 521 daliście ją na TŁ, gdzie woziła po parę zdezorientowanych osób? Potem wróciła na Aleje i trochę się frekwencja podniosła (chociaż tylko trochę).
A czy pamiętasz też, że 521 wycofano z Waszyngtona podczas wakacji?? To może teraz powinniśmy ją zostawić co 20 min, bo kursy skrócone nie miały dobrej frekwencji?reserved pisze:Ta... przykład mieliśmy rok temu.
To nie pamiętasz już, jak po dobrej frekwencji na 521 daliście ją na TŁ, gdzie woziła po parę zdezorientowanych osób? Potem wróciła na Aleje i trochę się frekwencja podniosła (chociaż tylko trochę).
the best 147!!
Bastian pisze:Ty w ogóle niewiele rozumiesz
No ale przecież Waszyngtona mają i teraz 521 co 20 min. Zresztą Waszyngtona ma superszybki tramwaj podobno.pawulon pisze:A czy pamiętasz też, że 521 wycofano z Waszyngtona podczas wakacji?? To może teraz powinniśmy ją zostawić co 20 min, bo kursy skrócone nie miały dobrej frekwencji?
Nawet jeżeli nie jest superszybki, to kursuje co chwilę. Gdy jeden ucieknie, kolejny już jest widoczny na horyzoncie. Czy to samo potrafisz powiedzieć o 521 (nie mówię o sytuacji, gdy autobusy stoją w korku)?reserved pisze:No ale przecież Waszyngtona mają i teraz 521 co 20 min. Zresztą Waszyngtona ma superszybki tramwaj podobno.
Bez przesadyzmu. Cięcie 521 przy silnej linii tramwajowej jest właściwym posunięciem.reserved pisze:No niestety nie... przez nasz kochany ZTM.
To po co się bawić w półśrodki? Trzasnąć 521 do Wiatracznej, a na Szczęścliwichach zrobić zamiast 521 lokalną linię, do Zawiszy lub do Centrum z częstotliwością 521.MisiekK pisze:Cięcie 521 przy silnej linii tramwajowej jest właściwym posunięciem.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43