A ja akurat słyszałem wypowiedź pani z Instytutu Żywności i Żywienia, że jak na fastfood są stosunkowo najmniej niezdrowe, bo mięso opiekane jest z pewnej odległości, tłuszcz ma szansę ściec (aczkolwiek w tych urządzeniach, które widziałem, ściekał na pokrojone kawałki mięsa oczekujące na załadowanie w bułęAdam G. pisze:Co racja to racja, ja też słyszałem że kebaby są niesamowicie niezdrowe
KtĂłry kebab z warszawskiej czoĹĂłwki preferujesz?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- kulikowski
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To może wróci, bo zlewnia jest do likwidacji.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
kulikowski pisze:IMO najlepszy kebab na ul. Grójeckiej róg Korotyńskiego w mieście jakiś czas temu został zlikwidowany z powodu zapachów w sąsiadującej stacji zlewnej ścieków (szamba)
Hm.. z tego co mi kolega mówił, to on jest przeniesiony na Wawelską koło Hali Kopińskiej. Ale nie wiem czy rzeczywiście przeniesiony czy po prostu tam był drugi już wcześniej a tak tylko kolega powiedział.Glonojad pisze:To może wróci, bo zlewnia jest do likwidacji.
And the winner is... Efes!
Po dzisiejszym Amricie tylko taki można wysnuć wniosek. Jeśli zamawiam sosy pół na pół, a dostaję 90% jakiegoś majonezo-czosnkowopodobnego ('łagodnego'), to o czym my rozmawiamy... Baranina za to bardzo smaczna, bułka ładnie zgrillowana, więc generalnie jest nieźle, ale nie czołówka. I do tego czas oczekiwania... 35 minut
Po dzisiejszym Amricie tylko taki można wysnuć wniosek. Jeśli zamawiam sosy pół na pół, a dostaję 90% jakiegoś majonezo-czosnkowopodobnego ('łagodnego'), to o czym my rozmawiamy... Baranina za to bardzo smaczna, bułka ładnie zgrillowana, więc generalnie jest nieźle, ale nie czołówka. I do tego czas oczekiwania... 35 minut