Plac Defilad i okolice - plany na przyszĹoĹÄ
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
-
Domino2001
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Oj nie, jak już miasto uzyskało prawo do terenu, to się potoczyło dość szybko.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Kiedy? Nie przypominam sobie.Domino2001 pisze:A jak było z Gmurkami? Też było użycie sił... i długo nie mogli ich wywalić
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Zrobia porządek w blaszaku, to zacznie się pałowanko blokujących.8917 pisze:Kupcy zablokowali Marszałkowską...Na ulicach miasta zaczyna robić się niebezpiecznie, a policja nie reaguje!
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- Colony
- Kontakt:
Nieźle to wygląda. Prawdziwe zamieszki jak w Grecji. Komornik wszedł do środka, a po improwizowanych drabinach kupcy wspinają się z powrotem do gmachu. Lecą kamienie i bluzgi o faszystach... Ludzie są zupełnie niezrównoważeni.
Nie weszliby do tunelu w strachu przed 3 szyną.Dobrze że chociaż metro jeszcze działa, ze kupcom nie przyszło w odwecie zablokować metra..
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
-
Domino2001
Wygląda to mniej więc tak:
http://www.youtube.com/watch?v=x0QAjpeosgU
http://www.youtube.com/watch?v=x0QAjpeosgU
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى