Szeregowy_Równoległy pisze:Flash8222 SMSem pisze:Będę holowany przez SU18!Flash8222 SMSem pisze:Miałem odjechać A728 o 19:45 z Siekierek jako 2/162, ale skrzynia biegów padła. Mechanicy przyjechali, popatrzyli na bezpieczniki, na skrzynię i dalej stoję popsuty. Bez elektronika nic nie zrobią.
Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
wychodzi na to, że tak
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Flash i ktoś zdecydowanie od niego ładniejszy w jakimś MobiPrzegubie na dodatku na 182 widziany na Trasie Ł. A aktualnie w ekspedycji na Centralnym siedzi NR i wpatruje się maślanymi oczami w ekspedytora właściwego.
Osz mać. A ja znów zapomniałem się zameldować...Szeregowy_Równoległy pisze:aktualnie w ekspedycji na Centralnym siedzi NR i wpatruje się maślanymi oczami w ekspedytora właściwego.
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Kurde, tutaj piszczy w trawie, zdjęcia #2306 robi leżąc na trawie co jest z tym gościem? Lubi obcować z naturą? 
Powtarzam nie leżąc na trawie, tylko przykucnąłem.Kelly pisze:Kurde, tutaj piszczy w trawie, zdjęcia #2306 robi leżąc na trawie co jest z tym gościem? Lubi obcować z naturą?
A ty te "małpy" to wziąłeś na stałe?Pawel_ pisze:Zjeżdża sobie człowiek do zajezdni, już się łamie w mobilisową 'bramę', a tutaj coś temu człowieczkowi piszczy w trawie. To Walas - chwilę po 18. przy Zajezdni Utrata.
Wczoraj:
Desert spotkany przy ekspedycji Bielańska
Flash, mzak804,SławekM widziani rano na Bielańskiej
JKTpl najpierw widziany na Pl. Bankowym a potem na Bielańskiej.
m72 widziany wieczorem na Bielańskiej.
MALIN pisze:Szymon znów nie poznaje ludzi na Nocy Muzeów![]()
Kilka osób widzianych bądź spotkanych na Bielańskiej:
5690, Dawid_2248, Desert, Domas, Flash8222, interflug, Janek1236, JKTpl, Kleszczu, m72, MALIN, marcus, MC, mzk804, R-9 Chełmska, radeom, ROZPOR, Siecool, SławekM, Walas
...i wielu innych, których z nicka nie kojarzę