O Kolejach Mazowieckich - KM
Moderator: JacekM
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie no fachura - politolog i podyplomowy menedżer. To może ja się na wakacik w Zarzadzie TW zgłoszę?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Będzie mógł wzorowo wczuć się w humory związkowców.ness pisze:Po samej politoligii na uw wiadomo czego sie po takim gosciu spodziewac.
Swoją drogą, to jestem ciekawy, jaką wizję przedstawi nowy prezes. I w jakim stopniu ją zrealizuje...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
-
podrozny113
efektem było zajęcie miejsc w.... toaletach i pomiędzy siedzącymi ludźmi...
TAK DALEJ Prezesie TAK TRZYMAĆ!!! nie będziecie musieli się męczyć jak ludzie wrócą spowrotem do aut i prywatnych autobusów - misja zakończy się pełnym sukcesem
-
podrozny113
SBL zapewne. Zimą to norma. Chyba już ze trzeci tydzień jeden z odcinków SBL potrafi paść między Ursusem a Piastowem na przykład na torach dalekobieżnych. Wtedy jest owe 20km/h.podrozny113 pisze:Ostatnie 7 km przejechaliśmy z prędkością 20km/h.
Dziś widziałem powrotnego tego pojedynczego Flirta. Jak znam życie, to kibli podwójnych już nie było
-
desert_eag
tylko tak naprawdę to jedyne co można to sobie ponarzekać. Najczęściej mamy bilety okresowe a niestety jak się nie uda dotrzeć na czas to nie ma możliwości starania się o jakikolwiek zadośćuczynienie czym chwalą się obecnie władzie TLK czy IC...desert_eag pisze:głosy ludzi mających tego dość...
po prostu płać i graj w codzienną ruletkę