Inne
Moderator: Emyl
Zainstalować to ja umiem, ale gdzie szukać starszych wersji?
Dlaczego w telefonie - tam, gdzie jest ramka z napisami: "Dział", "Wątki", "Posty", "Ostatni post" - sama ramka, jest koloru czerwonego? 
Coś jest nie tak z tym czasem - posty z dzisiaj pojawiają się jako z wczoraj, a jest dopiero 23:03...
Mam w panelu czas UTC+1.
Mam w panelu czas UTC+1.
ŁK
Napisane: wczoraj o xx:xx (pewnie zależy od tego, co ustawione w panelu).
ŁK
No to zalezy jak masz ustawiony format daty w panelu. Mnie sie wydaje, ze po prostu dzien przeskakuje za szybko (mimo chyba dobrej strefy
)
ŁK
Mam niejasne wrażenie, że licznik postów szaleje, zliczając tylko część z nich... I to niekoniecznie tą, którą powinien. Przykładowo licznik twierdzi, że mam 122 posty, a naprawdę mam 1900-coś. Nie jest to najistotniejsza rzecz, ale gwoli informacji...
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nieprawda, przecież widzę, że masz 367 postów 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow